WSOP 2018

PokerStars $2000 freerolls intar 2010

PokerStars - $2000 PokerStars freerolls

Vår otroliga $2000 freeroll serie fortsätter hos PokerStars.com även under 2010, med en liten förändring. Istället för tidigare fem turneringar per månad kommer det nu att hållas fyra turneringar, med vardera $2000 i prispott. Totalt kan du alltså spela freerolls om $8000 som PokerNews spelare. Kom ihåg att dessa är exklusiva för just PokerNews spelare. Nästa freeroll spelas i morgon, den 30 januari, klockan 19:30 svensk tid

Allt som behövs för att delta i turneringen är att använda biljetter du spelat in under föregående månad och använda dessa för denna månads freerolls. Det vill säga, för varje 150 VPP du spelat in i december, har du fått en biljett till en av våra fyra $2000 freerolls i januari. Har du inte spelat i december, då kan du spela nu i januari och för varje 150 VPP får du en biljett till februari månads $2000 freeroll. Du väljer själv vilken freeroll du vill spela. Spelar du in 600 VPP, då kan du spela alla fyra $2000 PokerStars freerolls i februari!

Biljetterna hittar ni i PokerStars mjukvara, i menyraden under ”Begäran” och sedan ”Turneringsbiljetter”. Turneringarna i sig finner ni under fliken ”Turneringar” och sedan ”Privata”

PokerStars lobby – PokerNews $2000 freerolls! (klicka för större bild)
PokerStars lobby – PokerNews $2000 freerolls! (klicka för större bild)

Glöm nu inte bort att du kanske redan är kvalificerad till januari månads freerolls, utan att du vet om det. Gå till ”Begäran” och klicka på ”Turneringsbiljetter”. Kanske hittar du där en något försenad julklapp i form av dessa turneringsbiljetter till freerolls i januari. Kom dock ihåg, biljetter intjänade i december gäller endast för januari och biljetter inspelade i januari, gäller endast under februari!

{banner}Öppnar du ett PokerStars konto via PokerNews får du även tillgång till en PokerStars bonus på 100 % upp till $600. Det är dock inte stopp där. Som PokerNews spelare får du även tillgång till ALLA framtida kampanjer som vi på PokerNews arrangerar med PokerStars, något som i sig gör det värt att öppna ett konto redan idag! Våra kampanjer med PokerStars har varit många och stora både under 2008 och 2009. Årets kampanjschema förväntas bli minst lika intensivt som tidigare år, om inte ännu intensivare!

Vad tycker du?

Fler nyheter