PartyPoker ger PokerNews spelare $9k i freerolls

PartyPoker ger PokerNews spelare $9k i freerolls 0001

PokerNews firarde nyårsafton i stil och vi inleder året på samma sätt, genom att bland annat erbjuda dig, som PokerNews spelare, hela $9000 i PartyPoker freerolls, i form av en rad freerolls under de kommande tre månaderna.

Varje freeroll erbjuder en garanterad prispott på $1500 och kommer att spelas två gånger per månad under januari, februari och mars månad. Spelschemat för dessa sex freerolls är som följer:

  • 11 januari
  • 31 januari
  • 14 februari
  • 22 februari
  • 2 mars
  • 28 mars

För att kvalificera sig till dessa freerolls måste du som spelare ha öppnat ett PartyPoker konto via PokerNews, gjort minst en minimuminsättning och/eller gjort en $25 cash överföring samt spelat in de poäng som krävs till respektive freeroll. Självfallet är också befintliga Party Poker spelare välkomna att delta i dessa freerolls.

Spelare måste själva registrera sig till turneringarna, när registreringen öppnat. För ytterligare detaljer om dessa freerolls, besök då vår PokerNews PartyPoker freerollsida.

Det är dock inte slut där. Förutom dessa freerolls erbjuder vi FORTFARANDE vår kampanj om att få $50 GRATIS hos PartyPoker, som ger dig $50 helt gratis att använda vid pokerborden (UTAN krav på någon insättning). Denna kampanj är exklusiv för PokerNews spelare och kanske viktigast av allt. Som PokerNews spelare får du inte bara tillgång till pågående utan också alla framtida kampanjer!

Hittat något annat ställe där du kan få $50 UTAN insättning?
Hittat något annat ställe där du kan få $50 UTAN insättning?

För de allra senaste inom pokervärlden, i form av nyheter, strategiartiklar och erbjudanden, följ oss på Twitter eller bli medlem i vår Facebook grupp!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories