Nu blåser de liv i durrrr-challenge igen

Nu blåser de liv i durrrr-challenge igen 0001

Det var över en månad sedan vi såg någon action i denna utmaning men nu, för första gången under 2010, har dessa två spelare satt sig vid borden och fortsatt spelet i durrrr challenge. Nu, med drygt 64 % av utmaningen avklarad, har Tom "durrrr" Dwan åter passerat miljonstrecket i vinst, efter inte mindre än två sessioner inom en 24-timmars period.

Den första sessionen spelades egentligen i onsdags där vi såg lite över 1200 händer spelas. Trots mängden händer blev det en knapp märkbar vinst för Patrik Antonius, som gick ifrån denna session dryga $5000 plus på fickan. Under torsdagen fick vi sedan se en andra omgång, inom loppet av 24 timmar och denna gång spelades strax under 900 händer och segrande ur denna session gick Tom ”durrrr” Dwan med ett plus på en bit över $200 000. Med detta senaste plus för Dwan, hamnade han återigen över 1 miljon i vinst, närmare bestämt 1.1 miljoner.

Med 31 912 händer spelade av de 50 000 som ska spelas, har nu Patrik Antonius omkring 18 000 händer på sig att hämta igen underskottet i denna utmaning på Full Tilt Poker. Lyckas han inte, kommer det kosta honom ytterligare $500 000, till förlusten han redan dragit på sig. Men med den största potten som spelats, som ligger på $192 000, lite drygt, kan det ta ett tag att hämta igen de $1.1 miljoner Antonius ligger back och med knappt en tredjedel kvar, börjar det bli ont om tid att hinna göra något, innan det är för sent!

Vill du se dessa två spela live, eller se annat spel på de riktigt höga nivåerna, $300/$600 och uppåt, öppna då ett FullTilt konto idag!

Som du vet finns vi också på Twitter. Varför inte underlätta det hela för dig lite och följ oss på twitter? Där får nyheterna levererade till dig istället för att du behöver surfa runt och leta efter dem. Nu kan du även få det samma via vår Facebook grupp. Bli medlem i den idag och du får alla våra senaste nyheter levererade till dig inne på Facebook!

Fler nyheter

Other Stories