Norske Obrestad och danske Jensen till final i Aussie Millions

Aussie Millions Main Event final - Obrestad & Jensen

Nu blev det dubbelt skandinaviskt i årets final av Aussie Millions Main Event, med Annette Obrestad från Norge och Frederik Brink Jensen från Danmark, båda klara för finalen. Här kommer det gå upp emot Obrestads lagkollega från Betfair, Sorel Mizzi som sitter i en enorm ledning över de övriga sju finalisterna. Mizzi sitter ensam med över 6 miljoner marker, med Tyron Krost som närmsta motståndare med 1.87 miljoner, följt av Jensen med 1.75 miljoner. Obrestad har själv tagit sig till finalen med 1.35 miljoner marker.

Trots att ha ridit på vågen under en längre tid, efter segern i $100 000 Challenge i Aussie Millions, höll det inte riktigt hela vägen fram för Dan Shak. Han fick till sist nöja sig med en 11 plats och ytterligare AUD$100 000 i prispengar, utöver de AUD$1,2 miljoner han vann i $100k turneringen. Bubblade finalbordet gjorde ledaren inför dagens spel Kosmas Dratsas, som fick nöja sig med AUD$125 000, något som morgondagens åtta finalister minst är garanterade i prispengar.

Finalbord Aussie Millions Main Event

Seat 1: Sorel Mizzi - 6,033,000
Seat 2: Stephen Shelley - 991,000
Seat 3: Annette Obrestad - 1,349,000
Seat 4: Tyron Krost - 1,869,000
Seat 5: Frederik Jensen - 1,754,000
Seat 6: Kosta Varoxis - 635,000
Seat 7: Peter Jetten - 1,700,000
Seat 8: Steven Friedlander - 694,000

Ska någon av Sorel Mizzi´s sju motståndare kunna stoppa kanadensaren från att ta hem segern i detta event? Med en 3 mot 1 ledning över sin närmsta motståndare ser har de verkligen en svår uppgift men är det någon som skulle klara det är det utan tvivel Annette Obrestad, även om vi också håller tummarna för danske Frederik Brink Jensen. Finalen drar igång klockan 14:00, i morgon lördag lokal tid, motsvarande 04:00 här hemma! För ser som vill följa finalen direkt, kan ni göra så via vår engelska Aussie Millions live-rapportering. Låt oss nu hoppas på en skandinavisk seger i årets event!

Vi på PokerNews vill passa på att önska både Annette Obrestad och Frederik Brink Jensen lycka till i morgondagens final!

Fler nyheter

Other Stories