Viktor ”Blom90” Blom förnekar att han är ”isildur1”

Viktor Blom förnekar att han är Isildur1

Under en lång period spekulerades det vem som kundes finnas bakom det online nicket som skapat rubriker i media runt om i pokervärlden, namnet ”Isildur1” som alla talade om och hans makalösa spel på Full Tilt Poker.

I sin blogg kom Tony G med kommentaren att han var säker på att det var svenske Viktor Blom som spelade som Isildur1, tidigare känd från iPokers nätverk som ”blom90”. Tony sa sig känna igen spelstilen från iPoker samt att han fått ”Isildur1´s” identitet bekräftad av en säker källa. Nu var det inte enbart Tony G som hävdade detta utan även Shaun Deeb bekräftade att det var Viktor som stod bakom ”Isildur1”, under en intervju med den franske journalisten Benjamin Gallen. Inte enbart sa Deeb att Viktor var Isildur1 utan att han också bodde granne med ”martonas” som är en god vän med Viktor.

Nu, i ett kort uttalande till Bluff Europe kom Viktor med följande kommentar:
- Det är inte jag! Det är inte mig ni letar efter så sök vidare.

Han förnekar bestämt ryktet att han skulle sitta bakom nicket Isildur1. Kan det vara så att vi fått det hela om bakfoten? Att Viktor var den som spelade som "martonas" och att hans vän är den som spelar som "Isildur1". Oavsett vad så kan spekulationerna nu fortsätta efter Blom kommit med detta uttalande. Om vi sedan ska tro Viktor eller om han bara försöker mörka sanningen, ska lämnas osagt då vi inte har några bevis för varken det ena eller andra.

Frågan många ställer sig nu är Isildur1 färdig? Har vi ännu en martonas? Med minus $1.2 miljoner sedan årets start kan man fråga sig hur mycket mer kan spelaren ta innan kontot är tomt?

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories