888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Patrik Antonius talar ut om Isidlur1 i videointervjuer

Den svenska onlinespelaren Isildur1, som skapat uppståndelse på Full Tilts high stakes såväl som i media, på gott och ont har tagit spelet till en helt ny nivå. En av de han mött vid FullTilts bord är bland annat finländske high stakes spelaren Patrik Antonius.

Här, i denna artikel, presenterar vi två videos med Phil Gordon och Patrik Antonius där Gordon, “rektorn” för Full Tilt Acadamy pratar ut med Antonius om det svenska fenomenet, vad som egentligen föregår vid dessa high stakes spel online mot den största och hitintills okända motståndaren någonsin under 2009/i historien.

  • Patrik Antonius talar ut om Isidlur1 i videointervjuer 101

Detta är en tvådelad intervju som sträcker sig över totalt 48 minuter. I det första segmentet presenterar vi en 18 minute lång video intervju där Phil Gordon och Patrik Antonius pratar om detta svenska onlinefenomen, Isildur1, fördelen som han har genom att ingen vet vem han är och andra faktorer kring hans spel i dessa både fem- och sexsiffriga potter på Full Tilt Poker.

Den andra delen ger dig dryga 30 minuter av handanalys från Patrik där han diskuterar vad han tänker i just den situationen. Detta är absolut ett intressant material för spelare som vill veta vad som cirkulerar i huvudet på en av världens bästa high stakes spelare!

Vill du själv följa all high stakes action direkt som det utspelas, ladda då ner FullTiltPoker via PokerNews. Som PokerNews spelare hos FTP får du inte bara tillgång till pågående kampanjer utan också ALLA framtida kampanjer! Ett erbjudande som du bara inte bör missa. Passa på att utnyttja vår Full Tilt bonus på 100 % upp till $600 vid din första insättning.

Relaterade spelare

Vad tycker du?