Sista $5000 freerollen från Titan Poker

Titan Poker - $5000 cash freeroll

Titan Poker och PokerNews har under årets gång levererat freeroll på freeroll. Nu är det dags för årets sista $5000 freerolll från TitanPoker, så skynda dig! Exklusiv freeroll innebär begränsat startfält!

Alla vet vi att när det egentligen talas om freerolls eller turneringar med gratis pengar att vinna, finns det i regel motprestationer som du, som spelare, måste uppfylla för att få spela. I TitanPoker och deras freerolls är dessa "krav" bland de lägsta som finns. Allt du behöver göra är att ladda ner Titan Pokers mjukvara via PokerNews, öppnat ett konto och göra en insättning. Gör du en insättning på 50 dollar vid första insättningen, får du $50 HELT GRATIS inom 72 timmar efter att du gjort insättningen. När insättningen är gjord återstår en enkel sak, spela in 100 Titan Poker poäng som du sedan använder dig av som "inköp" i turneringen.

Denna sista $5000 freeroll spelas den 17 december klockan 20:35

$5000 cash freeroll - 17 dec hos Titan Poker (klicka för större bild)
$5000 cash freeroll - 17 dec hos Titan Poker (klicka för större bild)

För mer information om denna och våra övriga freerolls, besök då PokerNews freerollsida.

Glöm inte heller den veckofreeroll vi håller tillsammans med Titan Poker. För mer information om dessa $1000 cash freerolls, klicka då på länken.

Glöm inte bort att bli ett fan på Facebook eller att följa oss på Twitter. Få de senaste nyheterna levererade direkt till dig, utan att behöva leta!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories