Klarar Isildur1´s bankroll på Full Tilt av dessa smällar?

Isildur1 på Full Tilt Poker

Precis som den tidigare svenske spelaren ”martonas”, som steg fram från ingenstans, slogs med de riktigt stora, vann stora pengar för att sedan förlora allt och lite till, har nu svenske Isildur1 gjort exakt samma sak. Hans resa inleddes med att han spelade av Tom Dwan över $5 miljoner dollar, motsvarande över 35 miljoner svenska kronor, under november månad.

Dessa pengar och lite till, har sedan Isildur1 spridit ut bland Full Tilt Poker´s övriga high stakes spelare, däribland Phil Ivey, som tagit den största delen på $2.7 miljoner följt av ”ziigmund” och Patrik Antonius som vardera vunnit $1.9 miljoner. Ilari "Ziigmund" Sahamies, tog bara under de två inledande dagarna i december, över $2.7 miljoner av Isildur1, för att därmed hämta igen förlusten han hade mot svensken och vända det hela till en förtjänst.

Hur en spelare kan förlora $5 miljoner dollar över två dagar och samtidigt behålla sitt förstånd intakt, är för mig en gåta. Låt oss nu bara hoppas att detta är något som Isildur1 klarar av och att han framför allt klarar av att återhämta sig från denna massiva nedgång. Sedan årets start ligger Isildur1 back $1.2 miljoner dollar, räknat från den 1 januari fram till den 1 december. Klarar hans plånbok av en sådan smäll? Jag personligen skulle verkligen tycka det vore synd om namnet Isildur1 försvinner från high stakes borden på FullTilt och blir blott ett minne därefter.

Klarar Isildur1´s bankroll på Full Tilt av dessa smällar? 101
Isildur1´s framfart på Full Tilt Poker

En som onekligen skulle bli glad om Isidur1 försvann är "durrrr", som tappat över $6 miljoner dollar under enbart november månad, varav fem av dessa till Isildur1. Svensken lyckades på något sätt få durrrr i gungning, något som Dwan aldrig lyckades få stopp på, innan det var för sent. Konsekvensen av det hela blev att Dwan fick kliva ner några nivåer för att åter bygga upp sin bankroll, precis som Gus Hansen också fått göra, efter sitt enorma fall på $3.5 miljoner. Han kan ses spela $50/$100 och $100/$200 bord samtidigt som vi fått se Dwan spela $200/$400 och $300/$600 bord.

Fler nyheter

Other Stories