Isildur1 nere i rött igen efter ett tapp på $3 miljoner

Isildur1 nere i rött igen efter ett tapp på $3 miljoner 0001

Gårdagen kunde knappast ha börjat bättre för svenske Isildur1. Han kom från två dagars spelande där han loggat vinster under bägge dagar, vinster som gjort att han återigen hamnat på den gröna sidan strecket, med först en vinst på $1.5 och sedan en på $1.6 miljoner. Hans tidigare minus på $1.2 miljoner var därmed utraderat, mycket tack vare vinster mot bland annat Ilari "Ziigmund" Sahamies.

Han inledde gårdagens spel mot Jungleman12 på $100/$200 nivån. Där körde svensken bokstavligen talat över sin motståndare fullständigt. Under den session som spelades, loggade spelarna närmare 4600 händer och Isildur1 gick ifrån matchen med ett plus på dryga $470 000. Mitt under matchen fick Isildur1 dock möjlighet att spela på högre nivåer mot Brian Townsend och det föranledde till en häftig chat mellan de två:

Isildur1: i got other game
jungleman12: ol
jungleman12: and now
jungleman12: you have no more games from me
Isildur1: ?
jungleman12: for a very long time
jungleman12: thank you
Isildur1: we can continue
jungleman12: for my biggest 2 losing days
jungleman12: forever
jungleman12: by a mile
Isildur1: sry for that
jungleman12: awesome
Isildur1: i dont want to run you i continue if u want
jungleman12: i loveyou
jungleman12: i dont even know
jungleman12: i want to burn down a village
Isildur1:
jungleman12: what fun

Isildur1 valde dock att stanna kvar, för att visa respekt eller för att vinna ännu mer pengar ska lämnas osagt. I en av de större händerna som spelades mellan dessa två, lyckades Isidlur1 vinna en $124k pott efter att ha floppat kåk, hållandes K-Q med en flopp som kom K-K-Q.

$124 000 pott med kåk
$124 000 pott med kåk

Efter att dessa två till sist gav sig för kvällen, tog sig Isildur1 an Brian Townsend och lyckades även där gå plus från mötet, med omkring $720 000. Detta gjorde att svensken, för dagen, låg $1.2 miljoner plus, detta tills han hittade spel mot en annan Brian, denna gång Hastings och det var här mardrömmen började. Inte nog med att Hastings först tog svenskens förtjänst för dagen, han lyckades också ta Isildur1 på ytterligare $3 miljoner, vilket gjorde att Brian Hastings, under 24 timmar, lyckats spela in $4.2 miljoner, allt efter spel mot Isildur1. Bäst, eller värst, beroendes på hur man tittar på det, gick det vid Stony Ridge bordet, där Hastings gick från med $1.1 miljoner.

Ska Isildur1 ännu en gång lyckas hämta upp sig från denna massiva grop? Vet många som hoppas på det. Mängden railbirds som följer spelarnas framfart vid dessa bord är enorm och många pokerspelares kvällsnöje att följa all denna action på Full Tilt Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories