He´s baaack – Isildur1 tillbaka, vinner $3 miljoner

He´s baaack – Isildur1 tillbaka, vinner $3 miljoner 0001

Ett par dagars frånvaro vid Full Tilt Poker high stakes bord gjorde svenske Isildur1 gott, speciellt efter att under 48 timmar tappat hela sin november vinst på $5 miljoner till spelare som Patrik Antonius, Illari ”ziigmund” Sahamies och Phil Ivey. Isildur1 gick från en all-time-high på en vinst på strax över $6 miljoner till en förlust på omkring $1.2 miljoner.

Efter denna tunga smäll såg vi inte röken av Isildur1 vid FullTilts bord och många trodde, liksom jag, att vi skulle få se ännu en ”martonas”, ännu en som tog ett skott och lyckas, bara för att senare förlora allt och försvinna igen. Nu har Isildur1 bevisat motsatsen. Han är tillbaka och det med RÅGE! Under de senaste 24 timmarna har han lyckats spela av spelare som Brian Townsend, Illari ”ziigmund” Samahies och ärkerivalen Tom "durrrr" Dwan över 3 miljoner dollar sammanlagt, en bit över 20 miljoner svenska kronor. Detta motsvarar en timpenning på dryga 900 000kr!

Isildur vs Illari ”ziigmund” Sahamies
Isildur vs Illari ”ziigmund” Sahamies

Vid ett tidigare tillfälle gjorde Ilari "Ziigmund" Sahamies en så kallad hit-n-run, där han vann stort över några få spelade händer för att sen lämna borden. Idag gjorde han en omvänd insats, lose-n-run, där han förlorade $1.4 miljoner lite drygt, över enbart 1000 spelade händer. Sen fick han tydligen nog och lämnade borden för att slicka såren. Han är onekligen den största förloraren under de senaste 24 timmarna. Brian Townsend är den näst störste, med ett minus på lite över $900 000 och durrrr tappade en bit över $500 000.

I och med denna återhämtning av Isildur1 är hans siffror återigen uppe på grönt, med ett plus mot närmare $1.8 miljoner, om uppgifterna vi hämtat från highstakes.db stämmer. Jag, liksom många andra railbirds, gläds över att återigen få se denne galne svensk tampas med världens allra bästa high stakes spelare och ge dem en omgång de sent glömmer.

Glöm inte bort att ni kan följa Isildur1 och hans action live, direkt hos FullTiltPoker.com. Öppnar du ett konto hos Full Tilt via PokerNews, kan du även ta del av våra exklusiva Full Tilt freerolls

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories