Everest Poker övergår i fransk ägo

Everest Poker

Den franska vadslagningsoperatören och onlinepoker gruppen Mangas Gaming, har från och med idag tagit kontroll över den allt så populära pokeroperatören Everest Poker, detta genom uppköp av EverestPoker aktier.

Mangas Gaming, som också står som ägare av operatörerna BetClic, Expekt och Bet-at-Home, har sammanlagt köpt upp 60 % av operatörens totala aktieinnehav och har numera aktiemajoritet i företaget. De resterande 40 % av aktierna ägs av de tidigare företaget som skötte Everest Poker, GigaMedia.

I en kommentar i samband med att nyheten presenterades sa Isabelle Parize, VD för Mangas Gaming följande:
- Vi är väldigt stolta och glada över att vi idag fått Everest in i vår online poker grupp. Det är ett oerhört bra företag och ett varumärke som har uppnått stor uppmärksamhet i pokervärlden under de senaste åren. Operatören är också känd för sin skickliga och kompetenta personal, deras utmärkta pokerplattform såväl som deras strikta principer och höga säkerhet gentemot dess spelare. Det enda vi från Mangas Gaming kommer att göra är att stärka dessa faktorer ytterligare och ta Everest till ännu högre nivåer, båda för onlinepoker spelare men också inom andra verksamhetsområden som vadslagning och oddsbetting.

Everest Poker grundades för tio år sedan och har idag ett starkt fotfäste på den europeiska och asiatiska marknaden, och tillhör en av de större operatörerna på marknaden idag, detta trots att de kör med en egen pokermjukvara, inte kopplat till något nätverk. Genom att stå som sponsor för världens största pokerevenemang, World Series of Poker, har Everests varumärke fått oerhörd exponering i TV och därigenom också vuxit som en kraftfull pokeroperatör.

Företaget som övertagit ägandet av Everest Poker kanske är mest kända för sin signering av pokerprofilen Isabelle Mercier, som tidigare i år lämnade PokerStars och skrev på för BetClic, en av Mangas Gamings operatörer. Mangas finns idag i över 25 länder runt om i världen och har över 4 miljoner registrerade kunder. Hur framtiden kommer att utvecklas för Everest återstår att se.

Du vet väl att du kan få dina drömmar uppfyllda hos EverestPoker. Via deras kampanj ”Live the Dream” kan du som pokerspelare få en sponsring av everest poker under ett år, värt över $100 000. I fjol såg vi tio lyckliga spelare vinna varsitt sponsorpaket, och denna kampanj pågår även i år. Än är det inte försent så, 2010 kan bli ditt pokerår så skynda dig, innan chansen försvinner!

Fler nyheter

Other Stories