888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Calling the Clock – De Wolfe, Shaun & Freddy Deeb

Calling the Clock – De Wolfe, Shaun & Freddy Deeb

Då var vi tillbaka med ännu en omgång av PokerNews populära intervjuserie, “Calling the Clock” där pokerspelare, kända profiler och andra personer ställs mot väggen under 60 sekunder där de ska besvara en mängd olika frågor, en del seriösa men också en hel del mer humoristiska frågor. Personerna ska så snabbt som möjligt komma med svaret och försöka hinna med så många frågor som möjligt under dessa 60 sekunder.

I detta avsnitt ställer vi spelare som Roland de Wolfe mot väggen, tillsammans med Freddy Deeb och Shaun Deeb (nej, dom är inte släkt), och PokerNews egna Lynn Gilmartin grillas av ingen mindre än Melissa Castello.

Roland de Wolfe – Mannen med trippeln

Freddy Deeb – Nej, det är inte Danny Devito

Shaun Deeb – Fortfarande inte släkt med Freddy

Lynn Gilmartin frågas ut av Melisa Castello

I nästa veckas avsnitt av Calling the Clock, får vi se PokerNews sista presentatör, Gloria Balding ställas mot väggen av Melissa Castello. Vi får även en pratstund med den alltid så populäre Gavin Smith samt med mannen som bara måste ha ett prop bet med i spelet, vart han än går, Joe Stapleton!

Relaterade spelare

Vad tycker du?