Årets sista $5000 freeroll från Titan Poker

Titan Poker - $5000 cash freeroll

Vi på PokerNews presenterar här årets sista $5000 freeroll tillsammans med våra vänner från Titan Poker. Turneringen erbjuder spelarna en garanterad prispott på $5000, vars prispengar kommer att fördelas i enlighet med Titan Pokers normala utbetalningsstandard.

Denna $5000 freeroll är satt att spelas den 17 december klockan 20:35 och än är det inte för sent att kvala in!

För att kunna spela i denna freeroll måste du först och främst ha öppnat ett konto hos Titan Poker via PokerNews. Därefter måste du ha gjort en insättning och spelat in 100 Titan Poker poäng. Dessa poäng använder du dig sedan av för att ”köpa in dig” i turneringen, en turnering som du finner under fliken "Scheduled" inne i Titan Pokers lobby med namnet PokerNews $5k Freeroll.

Titan Poker $5000 freeroll
Titan Poker $5000 freeroll

För ytterligare detaljer om turneringen kan ni besöka vår Titan Poker freeroll sida.

Titan Poker erbjuder också PokerNews spelare en otrolig bonus med bland annat GRATIS $50 samt 100 % upp till $500 på din första insättning!

Vad tycker du?

Fler nyheter