Få $50 i GRATIS hos PartyPoker

Få $50 i GRATIS hos PartyPoker 0001

Då var detta otroligt populära erbjudande tillbaka här igen på PokerNews, ett erbjudande som nya spelare hos PartyPoker bara inte får missa. Vad sägs om att få $50 helt GRATIS* utan krav på insättning när du öppnar ett PartyPoker konto via PokerNews.

Allt du behöver göra är att klicka på "ladda ner" knappen du hittar i vår recension om PartyPoker, skapa ett konto, använda bonuskoden SE50FREE och du kommer få $50 helt GRATIS* - allt utan att behöva sätta in en enda krona av dina egna pengar.

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som till exempel vill mäta dina krafter mot duktiga spelare. Varför inte gå en rond mot det nyskapta Team PartyPoker. Som ny spelare kan du också spela i en $1500 freeroll eller slåss om din del av de totalt $100 000 som erbjuds i olika freerolls varje månad.

Du kan även använda dina pengar och köpa in dig i några av PartyPokers turneringar, så som deras $300k garanterat turnering varje fredag eller varför inte höjdpunkten varje månad, "Party Millon". Senast denna turnering spelades, gick vinnaren hem med massiva $210 000 i prispengar!

$50 GRATIS hos PartyPoker - UTAN insättning
$50 GRATIS hos PartyPoker - UTAN insättning

Med denna GRATIS $50 bonus kan du även pröva på PartyPokers "Step Challenge". Du startar från lägsta nivån, med ett inköp på endast $3. Lyckas du sedan gå hela vägen, ja då har du förvandlat denna blygsamma investering till hela $2000, allt utan att själv riskerat en enda krona av dina egna pengar! Se nu till att utnyttja detta gratiserbjudande innan det är för sent!

För att veta mer om PartyPoker, läs då vår PartyPoker recension.

*Spelare måste ha genomfört en fullständig registreringsprocess och därefter invänta att deras bonusansökan godkänts av oss på PokerNews. Första delen av bonusen, på $25, betalas ut direkt till spelarens konto efter att ansökan godkänts. Resterande $25 sätts in på spelarens bonuskonto och står där tills spelaren uppnått 200 inspelade PartyPoker poäng. Dessa poäng måste ha spelats in inom 45 dagar från att de ursprungliga $25 överförts till kontot. För fullständiga detaljer, regler och villkor kring detta erbjudande, rekommenderar vi att ni beger er till vår PokerNews Party Poker gratis $50 sida.

Vad tycker du?

Fler nyheter