Ziigmund vinner $1.5 miljoner av Isildur1 under 600 händer

Isildur1 spelandes hos Full Tilt Poker

Då var det dags igen. Kanske börjar bli tjatigt vid det här laget men för var dag som går bjuds vi på bästa tänkbara underhållning vid Full Tilt Poker´s high stakes bord. Idag var det många aktörer involverade. Förutom Isildur1 såg vi även Patrik Antonius sittandes spela under en längre period. Även durrrr var inne, även om han spelade en betydligt kortare session och vid färre bord än de två ovan. Även trex313 var med och bjöd på action, då spelarna kunde ses spela 6-manna bord med durrrr, Isildur1 och trex313 sittandes, i nämnd ordning.

Den stora förloraren i dagens spel var utan tvekan Patrik Antonius, som backade hela $1.8 miljoner varav de mesta gick rakt ner i Isildur1´s ficka. Även trex313 fanns med på den vinnande sidan idag, med ett plus på $209 000. Isildur1 satt ett tag med över $2 miljoner i plus, taget från Antonius, durrrr, amerikanen eady4wwar3 och ryssen rospodin. Durrrr låg länge på plus men när spelarna drog sig tillbaka blev det till sist ännu en dag i det röda, med ett minus på ”bara” $124 000.

När det såg ut att bli en riktigt vinstgivande dag för svensken, då beslöt sig finländaren Ilari "Ziigmund" Sahamies att blanda sig in i bilden och det gjorde han med råge. Han och Isildur1 spelade över tre bord, $500/$1000 Pot Limit Omaha och totalt spelades det 607 händer. Under denna korta session, som varade i drygt 2 timmar, lyckades finländaren vinna otroliga $1.5 miljoner av Isildur1! Detta motsvarar ett snitt på $2457 PER hand! Trots detta tunga tapp mot ziigmund, blev det ändå en dag på plus i protokollet för Isildur1, som slutade $957 500 rikare än vid dagens början. Nu är dock inte dagen över och mycket kan hända under timmarna som är kvar. Isildur1 kan ses sitta väntandes på PLO $500/$1000 nivån vid bordet ”Jack Rabbit” på FullTilt, samtidigt som artikeln skrevs.

Med dagens resultat, har Isildur1 därmed lyckats radera den förlust han drog på sig under det enorma tappet mot Antonius tidigare i veckan och dagen då han förlorade närmare 1 miljon mot Brian Townsend. Trots dessa massiva fall ligger ändå Isildur1, totalt sett under november och enligt uppgifter hämtade från highstakesdb.com, upp med en vinst på $2.1 miljoner, då inte inräknat dagens spel. Han är dock inte den största vinnaren, som fortfarande är Phil Ivey, med $3.3 miljoner.

Trots dagens massiva förlust för Antonius, har han under november månad fortfarande gröna siffror, betydligt lägre än vad han tidigare hoppats på, då han satt med över $5 miljoner plus. Detta har nu minskats till blott $900 000, medräknat dagens spel och förlust!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories