Tom "durrrr" Dwan till Team Full Tilt – Exklusiv intervju

Tom "durrrr" Dwan till Team Full Tilt Poker

Under den största helgen inom poker i år, vid uppgörelsen av World series of Poker Main Event, presenterade Full Tilt Poker sitt senaste tillskott i Team Full Tilt, ingen mindre än Tom "durrrr" Dwan, som PokerNews fick en exklusiv intervju med, efter presentationen. Det var bara en tidsfråga innan vi skulle få se honom i Full Tilt Pokers mundering och nu är det ett faktum. Dwan är utan tvivel en av de största high stakes online spelarna i världen som nu blivit medlem i detta elit team av spelare.

Dwan räds inte att sätta pengarna på spel, med svängar på miljontals dollar hos Full Tilt, mot Team Full Tilt spelarna som Patrik Antonius, Gus Hansen och Phil Ivey. Detta tillskott till Team Full Tilt är en naturlig utveckling, efter att ha sett Dwan spelandes hos Full Tilt under en längre tid samt att han även har spelbord namngivna efter sig, som kom i samband med ”durrrr challenge” som presenterades tidigare i år.

– Team Full Tilt låter inte vilken spelare som helst skriva på för laget men Tom Dwan har bevisat genom skicklighet och dynamiskt spel, att ha kommer bara en spelare att frukta under många år framöver. Vi är nu stolta över att kunna se Dwan som en av oss, sa Howard Lederer i ett uttalande.

Det är över ett år sedan teamet fick sitt senaste tillskott, då I form av Patrik Antonius, som anslöt sig till laget i juni 2008. Laget består idag av Gus Hansen, Phil Ivey, Chris Ferguson, Howard Lederer, John Juanda, Jennifer Harman, Phil Gordon, Erick Lindgren, Erik Seidel, Andy Bloch, Mike Matusow och Allen Cunningham.

Utöver själva spelet vid FullTiltPokers bord kommer Dwan också att dela med dig av sin visdom vid Full Tilt Poker Academy, där spelare får möjligheten att lära sig tips och tricks från några av världens bästa spelare, helt gratis. Som en FullTilt medlem kommer han också att dela med sig av sina erfarenheter via en exklusiv blogg på FullTiltPoker.com.

Här nedan fick vi på PokerNews en exklusiv intervju med Tom “durrrr” Dwan efter att nyheten presenteras.

Intervju med Team Full Tilt Tom ”durrrr” Dwan

Öppna ett FullTilt konto idag via PokerNews och ta del av alla de kampanjer vi har tillsammans med operatören. Som PokerNews spelare får du bland annat tillgång till en insättningsbonus på 100 % upp till $600 men också $1000 PokerNews Cash freerolls. Du har även möjligheten att delta i framtida kampanjer som vi på PokerNews håller tillsammans med Full Tilt Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories