Poker Punk´ed - Maria Ho åker på en blåsning

Maria Ho åker på Poker Punk´d

De flesta av er där ute har säkert sett på MTV och det otroligt populära tv-programmet Punk´d med Ashton Kutcher som värd. Programmet är precis som ”blåsningen” eller ”dolda kameran” där Kutcher och hans medarbetare, blåser en känd person via en omfattande och väl genomförd blåsning. Personer som råkat ut för Kutcher och hans blåsningar är bland annat Justin Timberlake, John Cena och ”Heroes” stjärnan Hayden Panettiere.

Vi på PokerNews beslöt oss för att genomföra ett liknande koncept under årets World Series of Poker, där vi lyckades med att blåsa några kända pokerprofiler. I denna ”Poker Punk´ed” lyckades vi med att blåsa Tiffany Michelles partner från The Amazing Race och Bluff Media presentatören, Maria Ho

Maria Ho åker på en Poker Punk´ed i en riggad intervju

I nästa avsnitt av Poker Punk´ed lyckas vi med att blåsa Adam 'Roothlus' Levy. Mer om det i nästa avsnitt.

Till dess, se till att bli medlem i vår Facebook grupp samt följa oss via Twitter.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories