Isildur1 tar sig an Antonius på Full Tilt Poker

High Stakes Poker vid Full Tilt

Med Tom ”durrrr” Dwan full upptagen med inspelningarna av GameShow Networks High Stakes Poker har han inte den tiden han brukar ha att sitta vid Full Tilts high stakes bord och kanske var det med anledning av detta som det svenska stjärnskottet vid Full Tilt Pokers high stakes bord, Isildur1, tog sig an finländaren
Patrik Antonius i en $500/$1000 No Limit borden och $300/$600 PLO session.

Pot Limit Omaha var uppenbarligen inte Isildur1s starka sida, där det slutade med ett minus på dryga $72 000. Bättre gick det däremot i No Limit Hold em borden, där svensken lyckades spela av finländaren dryga $700 000, över 758 spelade händer och två timmars spel. Isildur1 lyckades därmed dryga ut sin vinst ytterligare, med omkring $630 000 efter denna omgång, med de två största potterna på $449 000 och $384 000 båda tillfallandes Isildur1 i Hold´em. I och med denna vinst har Isildur1 nu lyckats spela in massiva $4.3 miljoner, vilket motsvarar strax över 30 miljoner svenska kronor!

Även den största Omaha potten, under de senaste 24 timmarna, tillföll Isildur1 även om denna pott kom under spel emot OMGClayAiken. Hållandes {a-Spades}{8-Spades}{4-Diamonds}{j-Diamonds} höjer Aiken upp till $2000 preflop. Isildur1 svarar med att slå om upp till $6200 med {j-Clubs}{9-Clubs}{q-Diamonds}{10-Hearts}, bara för att OMGClayAiken slå om upp till $18 800. Man skulle här kunna tro att svensken skulle ta en syn, eller även lägga ner handen, men inte då. Istället väljer han att slå om ännu en gång, nu upp till massiva $56 600, vilket fick OMGClayAiken att lugna ner sig och därför bara ta en syn. Floppen kom {q-Spades}{9-Diamonds}{2-Diamonds} och Isildur1, som är först att agera, $113 400 hållandes $31 496 kvar framför sig. OMGClayAiken som här floppat ett färgdrag, ställer all-in med sina $134 985 och Isildur1 tar synen med sitt tvåpar. En betydelselös turn och river gör att Isildur1 drar denna $383 000 pott!

Tom Dwan, som just nu är fullt upptagen med High Stakes Poker inspelningarna, har uppenbarligen fått påfyllning inne på sitt FullTilt konto då han idag sågs spela mot "Ziigmund" och det var också Dwan som sågs vinna den femte största potten under dagen spel, just mot Ilari Sahamies. Spelet börjar med att ziigmund höjer till $3k preflop, durrrr svarar med att slå om till $9k, ziigmund gör då ett omslag upp till $27k och durrrr är inte sen på att svara utan slår då om till $81k, hållandes {k-Diamonds}{j-Diamonds}{k-Hearts}{6-Hearts} och Ziigmund tar nu synen med {7-Clubs}{8-Clubs}{4-Hearts}{q-Hearts}. Floppen kommer {q-Spades}{2-Hearts}{6-Clubs} och Dwan ställer nu all-in med sina $97 990, hållandes överparet. Sahamies, som träffat toppar tar synen. Med {k-Clubs} på turn förbättrar durrrr sin hand ytterligare, samtidigt som Sahamies nu får ett färgdrag men en blank river, i form av {4-Spades} ger dwan denna $358 000 pott.

Följ all action live, direkt hos FullTiltPoker. Ladda ner deras mjukvara via PokerNews och ta del av våra exklusiva $1000 Full Tilt freerolls, endast öppna för PokerNews spelare.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories