Isildur1 för svår för durrr - Dwan tom på Full Tilt Poker?

Full Tilt Poker Tom "durrrr" Dwan

Efter en maratonsession under gårdagen fick vi se den hitintills okände high stakes spelare Isildur1 skapa rubriker och debatter runt om i tidningar, webbsidor och forum. I en stint mot Tom "durrrr" Dwan lyckades han inte bara hämta igen ett minus på $1.7 miljoner, vilket han tappat i början av sessionen men också vända det till ett plus på dryga $900k. Till sist var Isildur1 och durrrr tvungna att avbryta spelet, dels på grund av Isildur1´s trötthet men också på grund av att Dwan skulle iväg och spela in High Stakes Poker som kommer att sändas på GSN i början av nästa år.

Idag har dock spelet återupptagits igen och durrrr verkar vara helt och hållet ur form och vet inte riktigt vilken fot han ska stå på. Han försöker bokstavligen talat med allt, allt från att byta bort när han förlorat sitt inköp till att även göra ”hit´n´run”, alltså lämna bordet så fort han dubblat upp sig.

Spelarna, som hade ett samtal med varandra, innan omgången påbörjades, beslöt sig för att spela under ett x antal timmar, allt från fem till tio timmar men då med vissa krav. Här nedan kan ni läsa ett utdrag från deras samtal:

Isildur1: hi
durrrr: hiya
durrrr: lets do 6?
Isildur1: yeah
Isildur1: lets play a long session ?
Isildur1: u got much in ?
durrrr: ya
durrrr: can play for 10hrs or so
durrrr: =)
Isildur1: me2
Isildur1: this will be fun
Isildur1: i need 10 mins
Isildur1: change computer etc
Isildur1: cu
Isildur1: ops lost conn
durrrr: wtsup?
Isildur1: i have only slept 10 h last 3 days
Isildur1: but i promise u play atleast 10 h
durrrr: lol
Isildur1: if u dont bust me before
durrrr: thats longgg
durrrr: i wont promise 10
durrrr: probably 10
Isildur1: yeah hehe
durrrr: but ill promise 5 or so
Isildur1: ok then
Isildur1: ok cool
durrrr: unless im losing lots
Isildur1: but lets aim for 10 aiight
Isildur1:
durrrr: cant quit unless down more then 500k or play 5hrs sound good?
Isildur1: thats fine

Sagt och gjort, utmaningen drog igång, men det skulle inte dröja lång tid innan vi fick se durrrr börja med sina tricks, hoppa mellan bord, lämna bord när han antingen förlorat att dubblat upp sig. Sakta men säkert började dock antalet bord, som förutbestämt var sex till antalet, minska. Först blev de fem, sedan fyra, tre och under en väldigt kort period två bord. Efter att ha förlorat en all-in pott med {7-Clubs}{5-Clubs} mot Isildur1s {8-Diamonds}{5-Hearts}, där pengarna åkt in på en bräda som visade {4-Hearts}{6-Diamonds}{7-Diamonds}, turn {10-Spades} och river {6-Spades}, vilket gav Isildur1 potten på $218 000 skrev durrrr i chatten:

durrrr(Fulltilt-Pro) Can anyone spare 5 mills... I'l pay you back

Uppenbarligen ska han i förrgår ha lånat $500k från “Ziigmund” som finländaren visade stor irritation över i chatten under gårdagens spel då durrrr förlorade. Sedan ska han ha lånat $2.5 miljoner från Ivey och nu, med även det sista bordet stängt, kan man inte tolka det på något annat sätt än att Tom ”durrrr” Dwan skulle vara tom på Full Tilt! Kanske inte den bästa tänkbara starten för Dwan, i hans nya roll som Team FTP spelare!

Isildur1 för svår för durrr - Dwan tom på Full Tilt Poker? 101
Durrrr pank på Full Tilt Poker? - Vem är denna Isildur1

Med pågående inspelning av GSN´s High Stakes Poker kanske det dröjer några dagar innan vi får se durrrr spela igen. Att han skulle ha gulat och vara helt pank, är knappast troligt men att det är tomt på FullTilt kontot, är en stor möjlighet.

Isildur1 ska under dagens session ha gått ifrån FullTiltPokers bord med ett plus på strax över $700 000 och ska därmed ha ett sammanlagt plus på $3.7 miljoner, detta över 83 500 spelade händer!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories