Isildur1 krossade durrrr på Full Tilt & spelet fortsätter

Tom durrrr Dwan

Under gårdagen presenterade vi nyheten om Tom "durrrr" Dwan och hans nya plats i Team Full Tilt. Senare under kvällen, satte sig ”durrrr” vid borden, för första gången som Team Full Tilt medlem och det gick inte riktigt som han hoppats på, speciellt inte mot svenske Isildur1 som bokstavligen talat körde över den unge amerikanen. Sessionen slutade med en enorm vinst för svensken.

Att säga att Dwan har en svacka just nu, vore en underdrift. Under den senaste perioden har han tappat enorma summor pengar och mest mot den okände svenske spelaren Isildur1, som under gårdagen lyckades lämna FullTilt borden med ett plus på $1.2 miljoner, varav $810k av dessa kom från lite över 7000 spelade händer på NL Hold´em och strax över $400k från 122 spelade PLO händer.

Att dessa två gillar att spela mot varandra står ganska klart, speciellt om man tittar på chatten mellan de två:
Isildur1: ok im done i can hardly see my cards
durrrr: huh
durrrr: rly?
Isildur1: yes
durrrr: sweet
Isildur1: i play u every day
Isildur1: pls
durrrr: ok
Isildur1: im not running u
durrrr: lets play tomorrow
Isildur1: yupp
durrrr: will u quit
durrrr: if ur playing someone else
durrrr: to play me pls?
durrrr: u won 1.3m today
Isildur1: i will play till u quit
Isildur1: tomorrow
durrrr: ok
Isildur1: i slept 10 h or sth last 3 days
Isildur1: to tired right now
durrrr: ok
Isildur1: ok play lonjglong session tomorrow
Isildur1: gg

Den allra största potten mellan dessa två landade på massiva $573 000 och utspelade sig på följande sätt:
Durr sitter med {5-Clubs}{2-Clubs} mot Isildur1 som höll {Q-Diamonds}{Q-Hearts}. Spelarna betar upp till $12k preflop och tar sen till floppen, som kommer {Q-Clubs}{5-Diamonds}{8-Diamonds} Isildur1 betar $15k och Dwan synar. {8-Clubs} kommer på turn och Isildur betar nu $36 400 bara för att se Dwan gå all-in med $259 995, vilket svensken så klart synar med sin triss. Med {3-Hearts} på rivern kan Isildur1 kamma hem potten på $573 000.

Totalt spelades de fyra potter på över $500 000, 21 potter på över $400 000 och 43 potter på över $300 000. Om de rykten vi hört stämmer, ska durrrr även gulat sitt konto och frågat "Ziigmund" om han kunde skicka över $500 000 så han kunde fortsätta sitt spel. Detta är dock obekräftade rykten och lämnar de osagt om det ligger någon sanning bakom det hela.

Isildur fortsätter slakten

Ännu en maraton session är i full gång och i skrivandes stund sitter spelarna med över $4 miljoner dollar i spel fördelat på över sex bord. När vi räknar samman hur ställningen ligger till, är det svensken som har övertaget med $2.3 miljoner mot durrrrs $1.7 miljoner. Exakt hur mycket av detta som är vinst framgår inte, men att det är Isildur1 som styr spelet råder det inget tvivel om.

På fyra av de sex borden är det Isildur1 som sitter med mest pengar, som mest $630 000 följt av $580 000 vid ett annat bord. Durrrr sitter också med en rejäl stack vid ett av borden, hållandes $650 000. Vill ni själva se spelet, live, öppna då ett Full Tilt Poker konto och bege er till nivån $500/$1000 och borden ”Itsatarp”, ”trex313”,”Royal Coach”,”durrrr”,”Indian Rain” och ”Geronimo”. Där kan ni se all action live, se hur dessa två låter hundratusentals kronor vandra fram och tillbaka mellan dem.

Öppnar du ett Full Tilt Poker konto via PokerNews kommer du även få möjligheten att delta i både nuvarande och framtida kampanjer vi har med operatören. Just nu erbjuder vi bland annat exklusiva $1000 Full Tilt freerolls till våra spelare!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories