Isildur1 förlorar $3.3 mil varav en $1.3 mil pott

Isildur1 på Full Tilt Poker

Med Isildur1, durrrr, Antonius och Ivey med i bilden vid high stakes borden på Full Tilt Poker, kan vi vara säkra på en sak, action! Svenske Isildur1 har under den senaste månaden underhållit oss svenskar med sina enorma svängningar på dessa $500/$1000 nivåer, med massiva potter efter varandra. Vi har sett honom skinna Tom ”durrrr” Dwan på stora summor pengar, bara för att senare tappa historiens största pott, efter pott till Patrik Antonius.

Isildur1 förlorar .3 mil varav en .3 mil pott 101
Antonius efter rekordpotten på $1.3 mil

Nu har det hänt igen. För bara några dagar sedan kunde vi rapportera att Isildur1 och Patrik Antonius varit involverade i historiens största online poker pott någonsin, en pott som landade på $878 958. Nu har dessa två varit i farten igen och slagit den tidigare potten med hästlängder. Med Antonius sittandes med dryga $1.3 miljoner vid bordet, mot Isildur1 som hade omkring $650 000 fick vi se en pott som landade på OTROLIGA $1 356 947!

Spelet inleddes med att sedvanliga höjningar men ett tre- och fyrbet från spelarna gjorde att de lagt in vardera $81 000 preflop med Patrik Antonius hållandes {a-Hearts}{3-Spades}{k-Spades}{k-Hearts} mot Isildur1 och hans {6-Diamonds}{9-Spades}{7-Diamonds}{8-Hearts}. Floppen kom {4-Spades}{5-Clubs}{2-Hearts} och Antonius träffar stegen samtidigt som Isildur1 får ett öppet stegedrag. Pengarna åkte här in för spelarna och när Isildur1 inte lyckades fylla på varken turn eller river, kunde Antonius kamma in även denna massiva pott från sin svenske motståndare och ökade därmed rekordet med över $500 000 från tidigare rekordpotten som spelades för ett par dagar sedan. Totalt lyckades Antonius vinna massiva $2.1 miljoner totalt av svensken, över 4470 spelade händer.

Nu var det inte enbart Antonius som drog nytta av svenskens svacka utan även Phil Ivey var i farten och även han lyckades logga en vinstsession mot Isildur1. Ivey spelade av svensken totalt $1.2 miljoner under en av de galnaste sessionerna vi någonsin skådat! Gång på gång fick vi se potter som landade på över $800 000! Ivey lyckades bland annat fylla en färg på rivern mot Isildur1 och hans floppade triss, för att vinna en $833 000 pott. Isildur1 gav dock igen efter att Ivey fyllt nöten på turn samt sittandes med ett färgdrag, bara för att se Isildur1 träffa en nio-outer på rivern för att scoppa hem en $828 000 pott!

{banner}I Antonius mot Isildur1 matchen lyckades spelarna även där vinna varsin pott på över $800 000. Svensken gjorde en syn på floppen som kan ifrågasättas men som till sist resulterade i en pott på $816 000 som han vann, med en hel del tur. Antonius tog revansch efter att ha floppat ett monsterdrag med både stege och färgdrag efter floppen mot Isildur1´s överpar. När bordet parade sig på turn åkte pengarna in men svensken fick se finländare fylla sin färg på rivern och vinna denna $811 000 pott.

I och med detta massiva tapp av Isildur1 är nu så gott som hela hans vinst, under den senaste månaden, raderat, på så när som dryga $750 000, uppgifter hämtade från highstakesdb.com*

Stora delar av denna kvarvarande summa, kom från den senaste sessionen Isildur1 hade mot Tom ”durrrr” Dwan i förrgår, då han återigen tömde Dwans Full Tilt konto, denna gång på $800 000. Dwan kan uppenbarligen inte ta förlusten mot Isildur1 utan försöker gång på gång att ge sig på svensken, samtidigt som Isildur1 tappar allt han vunnit av durrrr, mot Ivey och Antonius. Kanske borde han hålla sig till NL Texas Hold´em på FullTilt. Det är där största delen av hans vinster kommit. Att spela Heads-up PLO mot Antonius och Ivey är aldrig en smart idé, oavsett vem som utmanar. Vi vet alla att dessa två tillhör världseliten och bör undvikas i största möjliga mån!

Låt oss hoppas att detta bara är en tillfällig svacka och att de inte blir en ny martonas, som gick upp som en sol och för att sedan falla ned som en pannkaka. All den action som Isildur1 ger, skapar nästan ett beroende hos alla railbirds och massiv underhållning för oss pokerintresserade. Jag om någon vill inget annat än att se fortsatta bataljer mellan Isildur1 och durrrr.

*Uppgifter hämtade från highstakesdb.com kan vi inte garantera är 100 % korrekta och vi vill uppmärksamma er om detta!

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories