Isildur1 slår till igen - $1.3m av Antonius och Ziigmund

Isildur1 spelandes hos Full Tilt Poker

Isildur1 slår till igen. Som de flesta säkert känner till, då majoriteten av oss där ute vid ett eller annat tillfälle sett eller läst en eller alla tre av J.R.R Tolkiens Sagan om Ringen, har ni säkert reflekterat över den svenska high stakes spelarens namn, då Isildur är just en karaktär i denna trilogi. Men nog om det!

Efter att ha legat över $5 miljoner plus efter de senaste makalösa sessioner mot bland annat Tom ”durrrr” Dwan, Patrik Antonius och Brian Hastings, med flera, fick vi se att även Isildur1 är mänsklig och kan även han sluta en dag på rött, något han gjorde två dagar i rad.

Efter att ha spelat närmare 10 000 händer, tog Isildur1 en kortare paus för att sedan återkomma och sätta sig ner för att köra mot just Patrik Antonius och Ilari ”Ziigmund” Sahamies. Där skulle det visa sig att den downswing som Isildur1 upplevt var ett minne blott. Det vi vant oss vid att se, där svensken vinner makalöst stora potter mot några av världens allra bästa spelare var åter ett faktum.

Isildur1 satt och spelade över SEX! bord samtidigt, tre med Patrik Antonis och tre med ”Ziigmund. Antonius och Isildur1 lyckades avverka 3176 händer innan de bröt för dagen och det var då Isildur1 som gick ifrån bordet som segrare, med ett plus på $330 000. Isildur1 lyckades därmed hämta igen delar av de massiva belopp, däribland historiens största online poker pott, han förlorade till just Antonius här om dagen.

$330 000 är ett belopp som för oss vanliga ”svenssons” motsvarar omkring fyra årslöner men för dessa herrar kan det röra sig om ett par timmar eller även ett par minuters spel vid dessa nivåer. Vinsten som Isildur1 gjorde mot ”Ziigmund” under samma session får dessa $330 000 att se ut som småpotatis då han lyckades sno finländaren på hela $1 miljon vid FullTilts high stakes bord! Även om Ziigmund förlorade $1 miljon under sessionen kunde han gotta sig åt att han åtminstone vann den största potten under omgången, en pott på hela $588 914. Denna pott kom vid spel på $500/$1000 nivån i Pot Limit Omaha med ziigmund hållandes {2-Clubs}{6-Clubs}{4-Spades}{k-Spades} mot Isildur1s {a-Spades}{a-Clubs}{4-Hearts}{5-Spades}. Båda spelarna lyckades träffa tvåpar men ziigmunds kungar över tvår stod mot Isildurs femmor över fyror.

Isildur1 skulle dock få sin revansch, även denna gång hållandes pocket ess, men som denna gång lyckades stå. Isildur1 höll {a-Hearts}{a-Spades}{3-Diamonds}{4-Clubs} mot Ilaris {k-Diamonds}{10-Diamonds}{10-Spades}{q-Spades}. På brädan kom {8-Diamonds}{2-Spades}{5-Diamonds}{5-Spades}{q-Hearts}. Denna gång var det Isildur1´s tvåpar som lyckades stå över Ziigmunds lägre tvåpar och svensken kunde kamma hem potten på $507 000.

Antonius får väl se på det hela precis som Ziigmund och skatta sig lycklig åt att även han lyckades vinna omgången största pott mellan de två kombattanterna, en pott på $400 000. Trots att Isildur1 var 3-2 favorit att vinna handen efter floppen lyckades Antonius med en suck-out för att ta hem potten. Med {10-Clubs}{j-Clubs}{10-Diamonds}{9-Spades} lyckades Isildur1 floppa både stege och triss när floppen kom {10-Hearts}{k-Spades}{q-Diamonds}. Floppade triss gjorde även Antonius, hållandes {k-Hearts}{k-Diamonds}{a-Hearts}{3-Clubs}. En ofarlig {3-Spades} kom på turn med när ännu en trea kom på rivern, i form av {3-Hearts} lyckades Antonius spika sin kåk, kungar över treor för att ta hem denna $400k pott.

Enligt uppgifter hämtade från highstakesdb.com ligger Isildur1 upp dryga $3.3 under den senaste månadens spel. Den största förloraren under samma period är, som ni kanske redan förstått, durrrr. Han har tappat helt otroliga $5.2 miljoner under perioden 18 oktober till 18 november. Majoriteten av denna förlust har som vi alla vet, gått till vår nuvarande favoritsvensk vid high stakes borde på FullTilt, Isildur1. Trots ett tapp på $330 000 har vi Antonius hack i häl på Isildur1, med en vinst under samma period på $2.9 miljoner, följt av sin landsman Ilari ”ziigmund” Sahamies, som även fast han förlorade $1 miljon mot svensken, ändå har en förtjänst på $2 miljoner!

Vill du följa svenskens framfart direkt, öppna då ett Full Tilt konto via PokerNews, skapa ett konto, logga in och klicka dig fram till borden där Isildur1 sitter. Passar du även på att göra en insättning när du öppnar ditt konto, då blir du inte bara berättigad till en insättningsbonus på 100 % upp till $600 utan då får också möjligheten att spela i nuvarande OCH kommande freerolls som vi på PokerNews anordnar tillsammans med FullTiltPoker.

På schemat just nu står exklusiva $1000 Full Tilt freerolls! Missa inte detta unika tillfälle att se pokeraction när den är som bäst och samtidigt få möjlighet att spela om gratis poker pengar!

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories