Dwan utmanar Isildur1 live i Full Tilt challenge

Tom Dwan Full Tilt Poker durrrr Million dollar Challenge

Identiteten bakom det så omtalade nicket “Isildur1” kan komma att avslöjas, det vill säga om Tom "durrrr" Dwan får ha något med saken att göra. Den senaste medlemmen i Team Full Tilt har utmanat svensken till detta live event som är satt att spelas i London den 17-19 november. Antar Isildur1 utmaningen, kommer vi att få se honom möta durrrr live i Full Tilt Poker Durrrr Million Dollar Challenge.

Detta evenemang, som är satt att dra igång i morgon, anordnas av Matchroom Sport och kommer att spelas på Les Ambassadeurs club in Mayfair.

I samband med att Dwan kom med förslaget om att Isildur1 skulle delta I denna utmaning, kom han med kommentaren:
– Vi har haft några riktigt tuffa matcher mot varandra under de senaste dagarna och jag ser inget slut på dessa möten, än på ett tag, sa Team Full Tilts senaste tillskott.
– Jag hoppas att han kan komma över till London för att delta i denna utmaning, så att vi kan spela lite high stakes poker även live och inte bara på internet.

Dessa två kombattanter har under förra veckans gång kunnat ses spela riktigt high stakes spel på Full Tilt, med miljontals kronor i omlopp. Svensken, har så här länge, lyckats spela in över $4.3 miljoner under den senaste tiden på Full Tilt Poker. Allt har dock inte kommit från Tom Dwan, även om han stått för majoriteten av svenskens förtjänst. Andra som bidragit är bland annat Patrik Antonius och OMGClayAiken.

Reglerna för denna utmaning är enkla. Mörkarna är $500/$1000, precis samma nivå som de två spelat online hos FullTilt. Inköpet ligger dock på $500 000 och ingen av spelarna kan lämna bordet förrän minst 500 händer spelats eller om motståndaren förlorat hela inköpet. Dwans motståndare väljer speltyp, No Limit eller Pot Limit Hold´em.

Än så länge har durrrr tre utmanare som står redo att tampas mot honom live. Dessa är inga mindre än Ilari "Ziigmund" Sahamies, Sammy "any two" George och den välkände cashgame spelaren Marcello "Luckexpress" Marigiano.

Om vi får se Isildur1 dyka upp vid borden eller inte, återstår att se. Nyfikenheten hos många av Sveriges pokerfantaster skulle stillas, om han dök upp. Spekulationerna kring vem som döljer sig bakom nicket är många och namnet som florerat kring vem det skulle kunna vara är många. Att lista alla spelare som spekuleras finnas bakom skulle ta för lång tid. En påtänkt spelare, Jonas "Nebuchad" Danielsson, har dock gått ut och bestämt förnekat att det skulle vara han, via sin blogg på Expressen.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories