Aussie Millions kval hos PartyPoker & PokerNews - $15k paket på spel

Aussie Millons - $15 000 PartyPoker paket

PartyPoker och PokerNews har ännu en gång gått samman för att leverera kvalifikationsturneringar till den södra hemisfärens största pokerturnering, 2010 års Aussie Millions. Vill du få ett avbrott från den svenska kylan, snön och slasket? Här har du då chansen att vinna en resa och semester till Australien med allt betalt, samt få möjlighet att spela i 2010 års Aussie Millions.

PokerNews Aussie Millions Qualifiers spelas den 8 & 22 november klokken 15:35 och kostar endast $5 i inköp. Hamnar du bland topp fem, vinner du en plats i en privat 10-manna PokerNews Aussie Millions Final den 26 november på Party Poker, där spelarna gör upp om ett Aussie Millions Pakke värt massiva $15 000! Paketet består av inköp till Main Event, boende på exklusivt hotell samt fickpengar!

Har du inte redan ett konto hos PartyPoker kan du öppna ett redan nu. Du har fortfarande möjligheten att registrera dig för vårt PartyPoker gratis $50 erbjudande som ger dig $50 på ditt PartyPoker konto, gratis! Som PokerNews spelare hos PartyPoker får du också tillgång till gratis turneringar i form av PartyPoker freerolls med en sammanlagd prispott på $4500! Totalt spelas två freerolls, en med $1500 och en med $3000 i prispotten. Dessa turneringar spelas den 15 november respektive 13 december.

Lycka till och kanske blir det just dig vi får träffa vid kommande Aussie Millions!

Du vet väl att du också kan följa oss via Facebook och Twitter.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories