Vanessa Rousso INTE nästa AJ Benza i GSN High Stakes Poker

Vanessa Rousso

Det kanske mest populära poker programmet i tv, High Stakes Poker från GSN, återkommer igen för en sjätte säsong men som tidigare rapporterat utan co-host AJ Benza vid Gabe Kaplans sida. Benza bekräftade detta via sin blogg för inte så länge sedan. Samtidigt som han bekräftade att han inte längre var co-host, antydde han också att dne som skulle ta över hans plats skulle vara en kvinna.

I det sammanhanget kom då namnet Vanessa Rousso på tal och intresserade fick genast upp ögonen. Rousso är en väldigt vacker kvinna och många av de manliga tittarna skulle absolut inte ha något emot att se Vanessa kommentera programmet. Hon har nu vänligt men bestämt dementerat detta rykte och en gång för alla gjort klart att hon inte kommer finnas vid Kaplans sida under kommande GSN High Stakes Poker säsong. I ett brev säger hon att hon inte förstår hur detta rykte startat.

Spekulationerna är nu istället att Gabe Kaplan ensam kommer att kommentera och att de istället introducerar en kvinnlig värdinna, närvarande vid bordet och spelarna där hon får en pratstund med deltagarna, likt upplägget i ”Poker After Dark”. Och det är just Shana Hiatt, vars namn förknippas med just Poker After Dark och tidigare World Poker Tour säsonger, som många nu tror kommer inta denna nya roll på High Stakes Poker. Om det ligger någon sanning bakom detta rykte eller om det, precis som ryktet kring Vanessa Rousso, visar sig sakna grund, återstår att se.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories