durrrr challenge - Dwan drar ifrån Antonius i utmaningen

durrrr challenge - Dwan drar ifrån Antonius i utmaningen 0001

Efter att ha legat still under en längre tid, med ett obetydligt plus på 30-40 000 dollar, gjorde spelarna ett ryck i "durrrr challenge" här om dagen.Halvvägs genom utmaningen finner vi återigen Tom "durrrr" Dwan som ryckt ifrån med en avsevärd ledning över Patrik Antonius.

Tom Dwan sitter nu, efter 25 146 spelade händer med en ledning på $697 632, detta efter den senaste omgången i denna utmaning, där "durrrr" plussade närmare $418 000. Denna vinst kom över 1063 händer med ett flertal stora potter. I en av dem, en pott som landade på $194 993 lyckades Dwan få Patrik att ställa all-in på turn, med en bräda som visade {5-Diamonds}{k-Diamonds}{8-Hearts}{7-Diamonds}. Dwan som floppat triss i kungar var i ledning över Antonius tvåpar. En betydelselös {4-Clubs} föll på rivern och Dwans triss gav honom potten.

Med 25 146 spelade händer har utmaningen på Full Tilt Poker nu kommit halvvägs till målet på 50 000 spelade händer. Under de första 13 000 händerna skedde det inte så värst mycket mellan de två spelarna. Spelet stod och vägde fram och tillbaka och ingen av de två lyckades rycka ifrån avsevärt. Men sen, efter 13 000 händer, tog utmaningen fart och Antonius drog ifrån till en ledning på över $500 000. Dwan lyckades krympa avståndet lite innan Patrik drog ifrån på nytt. Tom lyckades sedan sakta men säkert jobba sig tillbaka och vid 18 000 händer låg spelarna nästan på plus, minus noll.

Därefter har det varit en enmansshow där "durrrr" stått i fokus. Som mest låg Dwan plus med $1.2 miljoner, bara för att sedan se Antonius jobba tillbaka ner till noll bara för att sen se Dwan dra ifrån igen och nu, över halvvägs in, sitta med ett plus på närmare $700 000.

Med strax under 25 000 händer kvar i utmaningen kan vad som helst hända och vi kommer säkerligen så se dessa siffror både stiga och sjunka innan det hela är över. Även om Dwan är den som håller ledningen nu, skulle jag lägga mina pengar på att det blir Antonius som slutar på plus, när det hela är över.

durrrr challenge - Dwan drar ifrån Antonius i utmaningen 101

Durrrr challenge – Vinstgraf från spelets start

Följ händelserna direkt via Full Tilt Poker. Öppna ett konto på Full Tilt idag och följ denna utmaning direkt vid durrrr challenge borden. Öppnar du ett konto via PokerNews kan du passa på att ta del av exklusiva Full Tilt Poker freerolls, arrangerade av oss på PokerNews, tillsammans med Full Tilt. Vi håller i en rad $1000 $1000 Full Tilt freerolls från idag fram tills mitten på december!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories