PokerStars EPT Warsawa – Luca Pagano spelar sitt femte EPT-finalbord

PokerStars EPT Warsawa - Luca Pagano

Då var det klart vilka åtta som tagit sig till finalbordet i säsongens upplaga av PokerStars.com EPT Warsawa. Vårt enda hopp om en svensk vid finalbordet låg hos Peter "Nalle" Hedlund, som dessvärre fick se sig utslagen på 18 plats efter att ha fått sin sina sista pengar med A-7 mot motståndarens K-Q. Hedlund spikade en sjua på floppen, bara för att se motståndaren träffa inte en, utan två damer på turn och river, för att därmed slå ut ”Nalle”.

Den fjärde dagens andre skandinav, danske Julian Hoffmann Mogensen blev näste spelare att åka, på 17 plats men hans utslagning var nog strået ännu värre. Han fick in sina pengar med hållandes K-K och gick upp emot en motståndare som ställt all-in med A-J. Floppen kom Q-10-8 och motståndaren lyckades nu hitta en mängd andra outs utöver ett ess. Nu var det just de sistnämnda som kom, självfallet på rivern av alla kort också, för att ge Clayton Mozdzen potten. Mozdzen förvaltade dock vinsten enligt bästa möjliga förmåga och såg till att ta sig till dagens EPT Warsawa finalbord.

Bland de övriga finalisterna hittar vi bland annat Team PokerStars spelaren och italienaren Luca Pagano som nu ska spela sitt femte finalbord i EPT. Detta blir också hans tolfte gång han har lyckats ta sig in i prispengarna i ett EPT-event sedan touren startade. Leder finalen gör ryssen Oleksandr Vaserfirer med 1.8 miljoner, över dubblet så mycket som närmsta motståndare.

Finalbord EPT Warsawa
Stol 1: Luca Pagano (Italien) - 984,000
Stol 2: Anatoly Gurtavoy (Ryssland) - 332,000
Stol 3: Oleksandr Vaserfirer (Ukraina) - 1,854,000
Stol 4: Alexander Klimashin (Ryssland) - 266,000
Stol 5: Clayton Mozdzen (Kanada) - 978,000
Stol 6: Ruslan Prydyk (Ukraina) - 658,000
Stol 7: Alfio "aLFioSn0b" Battisti (Italien) - 552,000
Stol 8: Christophe Benzimra (Frankrike) - 465,000

Följ dagens finalbord i PokerStars.net EPT Warsawa via PokerNews engelska EPT Warsaw live-rapportering.

Paganos landsman, Dario Mineri, vann Warsawa High Roller Sit-n-go med ett inköp på 50 000 polska zloty.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories