888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Finaldags i UltimateBets Aruba Poker Classic

Finaldags i UltimateBets Aruba Poker Classic 0001

Årets upplaga av UltimateBet Aruba Poker Classics är nu framme vid finalbordet, med de sju spelarna kvar i turneringen. Med elimineringen av Ryan Schimidth på åttondeplats, bröt arrangörerna spelet under gårdagen, för att återkomma idag och spela finalen, med de sista sju. Platserna ska idag lottas om och de sju sista spelarna ska nu göra upp om de sex officiella finalplatserna.

Med bland de sista sju hittar vi ledaren inför dag 3, Robert Mizrachi, sittades även i ledning inför finalbordet, med 1.9 miljoner marker. Klar för finalen är också Brock Parker, en av få spelare vid årets World Series of Poker som lyckades vinna två armband. Brock kommer inleda dagens spel med 1.2 miljoner, sittandes bakom WSOP event 34 vinnaren Eric Baldwin och Chase Steely.

Finalbord Aruba Poker Classic

Stol 1: Chase Steely - 1,293,000

Stol 2: Jose Roberto Santos - 211,000

Stol 3: Brandon Hall - 442,000

Stol 4: Brock Parker - 1,241,000

Stol 5: Eric "basebaldy" Baldwin - 1,573,000

Stol 6: Robert Mizrachi - 1,977,000

Stol 7: Matt Ross - 301,000

Våra förhoppningar om att se Johan Storåkers vid ännu ett finalbord i detta event försvann dessvärre under dag 3, då Johan lämnade turneringen. Storåkers kunde därmed inte upprepa fjolårets prestation där han då slutade på en andraplats bakom den slutgiltige segraren Matt Brady. Brady lyckades även gå djupt i årets event med en 31 plats i denna turnering.

Följ upplösningen i UltimateBet Aruba Poker Classics via PokerNews och vår engelska Aruba Classic Poker live-rapportering. Se de sista sju slåss om de $753 330 som väntar segraren i förstapris!

Relaterade spelare

Vad tycker du?