WSOP 2018

Calling the Clock- Shannon Elisabeth, ElkY & Marlon Wayans

Calling the Clock – Shannon Elisabeth, ElkY och Marlon Wayanss

Då var vi tillbaka med ännu en omgång av PokerNews populära intervjuserie, “Calling the Clock” där pokerspelare, kända profiler och andra personer ställs mot väggen under 60 sekunder där de ska besvara en mängd olika frågor, en del seriösa men också en hel del mer humoristiska frågor. Personerna ska så snabbt som möjligt komma med svaret. I förra veckan presenterade vi Calling the Clock intervjuer med skådespelaren Jason Alexander och Tiffany Michelle.

Denna vecka har vi skådespelerskan Shannon Elisabeth, som de flesta säkert känner igen från filmen American Pie. Förutom Shannon har vi också Bertrand “ElkY” Grospellier, Mike ”Timex” McDonald som ställdes mot väggen vid EPT Barcelona 2009, och Marlon Wayans, även han en skådespelare, känd från filmer som Scary Movie och White Chicks.

American Pie skådespelerskan Shannon Elisabeth

Bertrand “Elky” Grospellier vid EPT Barcelona 2009

Mike “Timex” McDonald vid EPT Barcelona 2009

Marlon Wayans, skådespelare känd från Scary Movie

Nästa vecka återkommer vi med fler “Calling the Clock” inslag, då med danske Jesper Hougaard samt Huck Seed, Antonio Esfandiari och Mike ”The Mouth” Matusow som alla ställdes framför kameran vid WPT Cyprus Classic.

Vi kommer även att presentera ett nytt inslag, Poker Punk´ed. De flesta av er har säkert sett Punk´ed på MTV med Ashton Kutcher. I dessa inslag blåser vi pokerspelare och får oss ett gott skratt på köpet!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories