Calling the clock - Durrrr, Jason Alexander & Tiffany Michelle

Calling the Clock - Tom Dwan, Jason Alexander

Japp, det är precis som de låter. Framför kameran ställs en rad olika pokerprofiler, som under 60 sekunder ställs mot väggen via en rad komiska frågor. Spelarna ska så snabbt som möjligt svara på frågan, utan att tänka efter. Detta introducerades vid årets World Series of Poker och mottogs med glädje av spelarna. Vi på PokerNews har därför valt att fortsätta detta komiska inslag, vid sidan av det mer seriösa pokerspelandet.

Här nedan följer en del ”Calling the Clock” inslag som vi på PokerNews filmat under olika event, allt från World Series of Poker, EPT London, APPT Auckland till UltimateBet Aruba Poker Classic

Perry Friedman vid årets World Series of Poker

Skådespelaren känd från Seinfeld - Jason Alexander

Tom “durrrr” Dwan ställs mot väggen

Tiffany Michelle – Också känd från “The amazing Race” med Maria Ho

Återkom igen nästa vecka för fler “Calling the Clock” videos. Då ställer vi spelare som Shannon Elizabeth, Bertrand “ElkY” Grospellier, Mike ”timex” McDonald och ingen mindre än skådespelaren och komikern Marlon Waynes. Dessa fyra videos är något ni bara inte bör missa, inte om ni vill ha er ett gott skratt!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories