Brandon Hall vinner UltimateBet Aruba Poker Classic 2009

Brandon Hall vinner UltimateBet Aruba Poker Classic 2009 0001

Brandon Hall från den lilla staden Littleton i delstaten Pennsylvania i USA, ville under fredagskvällen inte avbryta spelet med sju spelare kvar i Ultimate Bets Aruba Poker Classics, utan spela vidare tills endast sex återstod, för att då bryta och återuppta finalen nästa dag. Anledningen bakom detta var att Hall hade ett flyg att passa under finaldagen som han inte ville missa.

Som bordets short-stack ville han inte komma tillbaka igår för att spela finalen då han trodde det skulle bli ett slöseri av hans tid, då han trodde att han ändå skulle åka på sjundeplats. Skulle han spela, ja då var också risken väldigt stor att han skulle missa flyget, något som han verkligen inte ville. Men ledaren Robert Mizrachi och turneringsdirektören Matt Savage lyckades övertala Brandon att komma till gårdagens UltimateBet Aruba Classic final, vilket han också gjorde och som nu visade sig vara det korrekta beslutet, då det resulterade i en seger och första priset på $753 330.

Finalbordets två WSOP vinnare vid årets World Series of Poker, Brock Parker, och Eric Baldwin skulle se sig utslagna på sjätte plats för Parker och fjärde plats för Baldwin. Den ursprungliga ledaren, lyckades ta sig fram till heads-up matchen mot Brandon Hall som han till sist förlorade.

Det tog knappa 30 minuter innan det hela var över. Med {8-Spades}{9-Hearts}{2-Clubs} på brädan hamnade Mizrachi all-in med sina dryga 3 miljoner marker, något som Hall synade med sina 3.7 miljoner. Mizrachi visade {9-Clubs}{6-Clubs} för toppar medan Hall höll{j-Spades}{10-Diamonds} för stegedrag och två överkort. Med {j-Diamonds} på turn övertog Hall ledningen och det var ny Mizrachi som behövde träffa för att överleva, men med {q-Diamonds} på rivern fyllde Brandon Hall sin stege och segern var därmed också ett faktum. Brandon Hall är 2009 års UltimateBet Aruba Poker Classics mästare.

Resultat UltimateBet Aruba Poker Classic

1 - $753,330 - Brandon Hall

2 - $414,680 - Robert Mizrachi

3 - $218,860 - Chase Steely

4 - $126,710 - Eric 'basebaldy' Baldwin

5 - $92,150 - Jose Roberto Santos

6 - $66,810 - Brock Parker

7 - $41,470 - Matt Ross

Sponsorn bakom detta event, Ultimate Bet har ett samarbete med oss på PokerNews där de levererar en serie $1215 UltimateBet freerolls, exklusivt för PokerNews läsare. Kraven är enkla och turneringarna är många så missa inte detta gyllene tillfälle!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories