Senaste nytt - Poker in the Sky, UltimateBet till Mac & Eurolinx

Senaste nytt - Poker in the Sky, UltimateBet till Mac & Eurolinx 0001

Vi är glada över att kunna leverera ännu en senaste nytt artikel. I denna artikelserie presenterar vi kortfattade nyhetsnotiser från och omkring pokervärlden, både online och live. Med dessa sammanfattningar gör vi det enklare för dig att följa vad som händer i pokervärlden, utan att behöva spendera timtal med att läsa alla nyheter på webben.

I denna artikel tittar vi närmare på konceptet "Poker in the Sky" som nu beger sig till Köpenhamn, Danmark. Konceptet prövades tidigare i år i Stockholm, med stora framgångar. Vi tittar också lite på Eurolinx härvan och hur UltimateBet öppnar för Mac användare.

Poker in the Sky

Stockholmare kunde tidigare i år se detta event utspela sig ovanför kungsträdgården, mitt i stockholm. 22 spelare fick där möjligheten, via BestPoker, att spela i 50 meter upp i luften. Nu har PartyPoker beslutat att genomföra samma koncept fast denna gång i Köpenhamn, Danmark.

Även här kommer 22 spelare att hissas upp i luften, 50 meter ovanför Statshusplatsen i Köpenhamn.

– Poker är ett högoktanigt spel och vi vill ge de danska spelarna en extraordinär spelupplevelse, de sent kommer att glömma. Vi vill utmana och pressa deras adrenalin nivåer till så högt som de aldrig upplevt tidigare, sa en talesman från PartyPoker.

– Våra förväntningar över detta event är att danskarna ska få en pokerupplevelse som Köpenhamn aldrig tidigare skådat. För ytterligare detaljer om vilka som kommer att vara involverade, släpps inom kort.

Två av de 22 platserna har reserverats åt kändisar, vilket gör att 20 platser står öppna till lyckliga kvalificerare. Vi vet att Gus Hansen gillar att ta saker till de extrema, kanske får vi se honom sittandes vid bordet.

I fall du missat det så erbjuder vi, tillsammans med PartyPoker, en otrolig gratis pokerbonus på $50. Få $50 HELT GRATIS. när du öppnar ett PartyPoker konto via PokerNews och registrerar dig på vår PartyPoker promotion sida. Se till att följa instruktionerna listade på denna sida och använda bonuskoden ni finner där, för att få denna gratis $50 partypoker bonus.

Eurolinx härvan fortsätter

Härvan kring historien om operatören Eurolinx växer. Denna microgaminganslutna speloperatör, gick för en tid sedan ut med nyheten att de skulle likvideras och sökt om konkurs. I samband med detta sprang vi på en tråd på TwoPlusTwo, skrivet av Marc Karam, en Eurolinx sponsrad spelare under de senaste tre åren. Enligt honom skulle hans tidigare sponsor ha blåst honom på sexsiffriga belopp i form av uteblivna sponsorpengar och innestående saldo på kontot. Utöver detta ska han även ha tackat nej till andra sponsorerbjudanden hos kända pokeroperatörer, på grund av sin lojalitet till Eurolinx. En stor mängd spelare har fått se sina pengar försvinna från sitt Eurolinx konto. Försök att ta ut pengar har gjorts, men spelarna har inte sett en krona av dessa. Bland de som drabbats ska även spelare som Tom "durrrr" Dwan ha förlorat pengar. Enligt rapporter ska han ha $183 000 sittandes fast hos Eurolinx. Drabbade spelare ska, enligt inlägget, försöka genom rättslig väg att få ut sina pengar men enligt tråden ska alla pengar vara borta.

Läs mer om händelsen på TwoPlusTwo.

Ultimate Bet till din Mac

Pokerspelare, sittandes med en Mac, har länge blivit förbisedda när det gäller pokermjukvaror och möjligheten att spela poker på sina datorer. De har många gånger tvingats ha en PC, vid sidan av sin MAC, enbart för att kunna syssla med sin hobby. Nu har dock operatören Ultimate Bet släppt en Mac-kompatibel pokerklient.

– Vårt företag strävar efter att göra vårt pokerrum tillgängligt för så många spelare som möjligt, oavsett om de sitter vid en PC eller MAC eller vart än i världen de befinner sig. Vi ser att MAC användare idag står för en allt växande marknadsandel, både inom datoranvändande och inom pokerspelande, och denna utvecklig är därför ett naturligt steg för oss på UltimateBet, sa Tokwiros Operativa direktör, Paul Leggett. Han fortsatte med att säga:

– Som en följd av den trend vi sett, har vi utvecklat en helt ny, nerladdningsbar pokerapplikation, specifikt framtagen för MAC-användare.

Oavsett om du sitter med en PC eller en MAC, kan du som pokerspelare öppna ett UltimateBet konto via PokerNews. Gör detta och du kan samtidigt ta del av en Ultimate Bet bonus på 150 % upp till $1600.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories