PokerNews nu på Twitter, Facebook och i bloggar

PokerNews på Facebook och Twitter

Micro-blogging sidan twitter växer allt starkare och starkare och PokerNews har nu hoppat på trenden och öppnat sina egna twitter sidor, i våra olika språk. Bland de som finns idag är den globala sidan, tillsammans med den svenska, tyska och portugisiska. Vill ni följa oss där hittar ni oss på twitter.com/pokernews_se/ eller twitter.com/pokernews/. Här kan ni följa nyheter publicerade på PokerNews, uppdateringar om vad som pågår, ta del av våra svenska bloggar och få information om attraktiva erbjudanden och turneringar.

Vid sidan av twitter finns också PokerNews också på Facebook. Där kan du bli ett fan och gilla PokerNews på Facebook som redan idag har en mängd medlemmar. Genom PokerNews kommer vi framöver att erbjuda våra medlemmar exklusiva turneringar och andra erbjudanden. Ni kommer även kunna ta del av lite skvaller eller själva skvallra mellan varandra, som vänner på Facebook. Alla dagens pokerspelare spenderar timtal vid datorn, nötandes med sitt pokerspel. Många av er har säkert, någon gång under dessa perioder, både skapat ett konto på facebook och varit aktiva på ett eller annat sätt. Varför inte ansluta er till vår grupp. Som medlem följer bara förmåner och alla vill vi väl ta del av de bästa tänkbara förmånerna som finns idag.

Förutom twitter och Facebook delar jag även med mig av lite tankar kring poker och andra pokerrelaterade ämnen via olika bloggar som Blogs.PokerNews vars bloggrubriker ni hittar till höger här i bild. På blogs.pokernews fokuserar jag till stor del på spelarna, främst svenska spelare, framgångar i turneringar och eventuella debatter som pågår.

I de andra bloggarna har jag bland annat tittat lite på high stakes spelet online och framför allt tv-program på GSN, däribland just High Stakes Poker. Sen glömmer jag självfallet inte bort de hårresande spel som förekommer på bland annat Full Tilt Poker, med Martonas, Tom "durrrr" Dwan, Patrik Antonious, Phil Ivey, Ilari "Ziigmund" Sahamies med flera.

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories