Martonas dyker upp igen vid Full Tilts high stakes bord

Martonas dyker upp igen vid Full Tilts high stakes bord 0001

Den mystiske highstakes spelaren Martonas var under gårdagen tillbaka vid de högsta borden på Full Tilt Poker och som vanligt när "Martonas" är med i bilden, bjöds railbirds på galen pokerunderhållning.

Efter ett par veckors frånvaro var svensken tillbaka vid de högsta borden och under denna session sågs svensken, vars identitet nu är fastslagen, spela mot Di "Urindanger" Dang and Cole South på $300/$600 borden och mot "Kingofcards", Tom "durrrr" Dwan och Patrik Antonious på $500/$1000 borden.

Mot "Urindanger" spelade martonas strax över 1000 händer där ingen av spelarna lyckades rycka ifrån nämndvärt och när de bröt låg de så gott som lika. Bättre gick det mot Cole South, där svensken lyckades vinna strax över $120 000 under de dryga 830 händer som spelades. I en av potterna lyckades martonas knäcka Coles {a-Spades}{a-Diamonds} hållandes {8-Diamonds}{10-Diamonds}. Martonas höjde upp till $1800, bara för att se Cole slå om till $6200, vilket svensken synade. Floppen kom {9-Hearts}{6-Spades}{8-Hearts} och Cole, som var först att agera, betar ut $8400. Martonas svarar med att höja till $18 400 och Cole svarar med att ställa all-in med sina $77 600 och svensken synade med nästintill identisk summa. I potten låg nu dryga $168 000 och martonas skulle nu behöva träffa för att vinna. Med {k-Diamonds} på turn behövde han få en sjua, åtta eller tia för att ta hem potten och en av dessa kom på rivern, då {7-Hearts} föll, vilket gav martonas en stege och potten.

På den högre nivån fick vi se en hel del hårresande potter med en $285 000 pott som den största potten som gick i svenskens favör. Här åkte pengarna in preflop för martonas, hållandes pocket kungar mot motståndarens pocket knektar. Kungarna stod och martonas kammade hem potten.

Totalt sett lyckades svensken plussa strax under $200 000 under de timmar han satt vid Full Tilt Poker borden. Delar av vinsten kom förutom från dessa bord också från heads-up spel mot en okänd spelare, ett heads-up spel som genererade en bit över $60k i vinst!

Under nattens spel kom "martonas" med en kommentar som gjorde att listan över potentiella kandidater, till vem som skulle dölja sig bakom nicket, krympte drastiskt. Vi på PokerNews har listat ut vem som finns bakom nicket men med hänsyn till spelarens önskemål, framför allt ur skattesynpunkt, väljer vi att inte avslöja spelarens namn.

[I]PokerNews notisen: Missa inte detta ypperliga tillfälle. Som PokerNews spelare kan du ta del av exklusiva Full Tilt Poker freerolls med en $1000 garanterad prispott. Totalt står fem $1000 freerolls på schemat från nu till början på december. Öppna ett Full Tilt konto och ta även del av vår Full Tilt bonus på 100 % upp till $600 vid första insättning[/I].

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories