ChipMeUp pokersponsring ger $2800 i avkastning via WCOOP

ChipMeUp pokersponsring ger $2800 i avkastning via WCOOP 0001

I WCOOP event #26, $215 No Limit Hold´em turnering med 1 miljon dollar i garanterad prispott hade vi strax under 10 000 spelare som kom till start. Bland dessa fanns en mängd ChipMeUp spelare, däribland spelaren TitanLucky, som sökt och fått sponsring till detta event via ChipMeUp. TitanLucky sålde 60 % i sig själv, 30 andelar á 2 % till ett värde av $5 per andel. Han lyckades därmed samla på sig $150 dollar i sponsring och behövde då bara betala $65 ur egen ficka.

Efter dryga 18 timmars spel var äntligen denna turnering över och till många investerares glädje, lyckades TitanLucky ta sig till en mycket imponerade tredjeplats, en placering som gav spelaren $141 048 i prispengar. Av denna prissumma skulle strax över $82 000 betalas ut till alla investerare i detta event. De lyckliga personerna som sponsrat denna spelare fick se sin $5 investering förvandlas till $2821 i avkastning per andel. Vi säger per andel då många av de som investerat i denna spelare hade köpt sig fler än en andel och får därför $2821 för varje andel. Två spelare, JimBeam och Mogilni, hade vardera köpt 6 andelar för totalt 30 dollar. Denna investering resulterade i en avkastning på $16 926, vilket motsvarar 565 gånger pengarna, utan att själv ha spelat en enda pokerhand.

Via ChipMeUp kan du alltså vinna i poker, utan att själv behöva spela. Investera i en eller flera spelare och se deras spel från online- eller live poker och se din investering förvandlas till en ordentlig avkastning.

Sitter du i den andra sitsen, att du vill spela poker men känner att du inte har råd? Använd dig då av ChipMeUp för att söka sponsorer och få chansen att ta ett skott på de turneringar du normalt inte skulle spela. Du kanske kan lyckas med samma sak som TitanLucky gjorde. Av de $215 inköpet kostade, betalade TitanLucky $65 ur egen ficka. Av de $141 000 han vann i detta WCOOP event, får han nu behålla $58 600. En fullträff, med hjälp av sponsorer och du kan sedan ha ditt på de torra och spela exakt vilka turneringar du vill!

Ta chansen idag, har du inte redan ett konto på ChipMeUp, skaffa då ett idag! Än återstår det en mängd WCOOP turneringar, däribland Main Event så öppna ett konto idag och kanske du får möjligheten att spela i några av de kommande WCOOP event på PokerStars.

[I]PokerNews notisen: Öppnar du ett konto hos PokerStars idag, kan du också ta del av en PokerStars bonus på 100 % upp till $600 vid första insättning. Som PokerNews spelare får du också tillgång till vår Skandinavisk PokerStars liga., där ett $10 000 EPT-Paket kommer att delas ut till vinnaren![/I]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories