Exklusiv $2000 Betfair freeroll för PokerNews spelare

Exklusiv $2000 Betfair freeroll för PokerNews spelare 0001

Spelare som ännu inte har ett konto hos Betfair, bör läsa vidare. Här erbjuds ni chansen att öppna ett konto, få en bra Betfair bonus OCH få möjligheten att spela i en exklusiv PokerNews $2000 cash freeroll som spelas den 27 september, allt hos Betfair Poker.

Ja du läste rätt – Nya spelare som öppnar ett Betfair Poker konto genom PokerNews, gör en insättning och spelar in EN Betfair Poker poäng, under angiven kvalificeringsperiod, får möjligheten att spela i denna exklusiva $2000 freeroll.

Spelare som redan sitter med ett Betfair Poker konto, ett konto som ursprungligen öppnats via PokerNews, har också möjligheten att spela i denna freeroll hos Betfair. Dessa spelare behöver dock spela in 200 Betfair Poker poäng under perioden 1-23 september. Tiden är knappt så vill du säkra dig en plats bör du skynda dig. Öppnar du ett konto, använd då Betfair bonuskod PN1500 och du blir berättigad till en möjlig insättningsbonus på 100 % upp till $1500 på din första insättning.

Turneringen hittar ni i Betfair Pokers lobby under "All and Real Money" flikarna.

För ytterligare erbjudanden om freerolls, från Betfair och andra operatörer, spana då in vår PokerNews freerollsida. Redan idag finns det en mängd freerolls att tillgå.

Följ vad som händer i pokervärlden genom att följa oss på Twitter eller via världens största community, Facebook.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories