Här presenteras PokerNews Sports Legends Challenge

Här presenteras PokerNews Sports Legends Challenge 0001

Föreställ dig själv att spela golf mot UFC mästaren Chuck "the iceman" Lidell och sedan, senare samma dag, sätta dig och spela poker mot ingen mindre än Johnny Chan. Detta kan nu bli verklighet med PokerNews Sports Legend Challenge.

För första gången någonsin kommer 25 världskända sportlegendarer från sporter som golf, basket, baseball, amerikansk fotboll, skateboarding och mixed martial arts mötas vid Atlantis Paradise Island Hotel på Bahamas för att delta i denna förväntansfulla PokerNews Sports Legends Challenge. Detta otroliga koncept förväntas hålla sportintresserade världen över, klistrade till tv-rutan och vi på PokerNews är otroligt glada över att få vara titelsponsorn till detta otroliga event. En lycklig och spänd Tony G kom med följande kommentar:

– Detta koncept, där individer ges möjligheten att spela i alla olika typer av spel mot några av sporternas mest välkända profiler och sedan dessutom ställas mot världskända pokerprofiler, är något som personer erbjuds varje dag och vi på PokerNews är otroligt glada över att få medverka i detta event.

Detta event kommer att pågå från den 14 till den 17 september där sportlegendarer, pokerproffs och delar av allmänheten ställs mot varandra, en-mot-en, i en mängd olika grenar som golf, poker, blackjack och slots, för att nämna några. Priser för $10 miljoner kommer att delas ut till vinnare i dessa event. Sportlegender och allmänheten kan ta del av strategitips och från några av världens största poker stjärnor som Annie Duke, Johnny Chan, Jamie Gold, Mike Sexton, Layne Flack, Antonio Esfandiari och Men "The Master" Nguyen.

Bland de sportlegender som kommer att närvara vid Atlantis Paradise Island är:

Troy Aikman, Hall of Famer, ansedd av många att vara den bäste amerikanske fotbollspelaren genom tiderna.

Chuck Liddell, flerfaldig vinnare av titlar i Ultimate Fighting Championship och är idag sportens kanske kändaste ansikte.

Här presenteras PokerNews Sports Legends Challenge 101

Chuck Liddell

Andra kända sportprofiler som också är bekräftade är fd basketspelaren Kareem Abdul-Jabbar, skatebord åkaren Tony Hawk, Reggie Jackson, Joe Namath, Randy Couture, Julius "Dr. J" Erving med flera.

– PokerNews Sports Legends Challenge är ett av de mest exklusiva och prestigefyllda sportevent i världen, sa Bruce Bibbero, grundare och vd för PokerNews Sports Legends Challenge. Han fortsatte med att säga:

– Aldrig tidigare har det skapats ett sportevenemang som detta, där åskådare och beundrare ges chansen att möta sina favoritspelare under en hel dag av sportevenemang. Detta är utan tvekan ett unikt event.

Eventet avslutas sedan med en PokerNews Sports Legends All-Star Poker Challenge – en möjlighet för stjärnorna, pokerproffsen och delar av allmänheten gör upp i en final där de riktigt stora pengarna står på spel. Självfallet kommer denna final att filmas och sedan sändas i amerikansk tv på Fox Sports Network under Thanksgiving.

PokerNews Sports Legends Challenge har inlett samarbete med en mängd olika sponsorer som bland annat AbsolutePoker.net, Rovia, Atlantis Paradise Island, Bahamas, FOX Sports Radio och NTN Buzztime, Inc.

Intresserade som funderar på att delta i detta event, bör gå till www.sportslegendschallenge.com eller ringa 001-404-869-5000 för att få information om hur man går till väga för att registrera sig. Registrering startar från $3 799 per person och är utan tvivel ett erbjudande intresserade inte bör missa. Platserna är begränsade så skynda er!

[I][B]PokerNews notisen:[/B]Hos Absolute Poker kan du idag ta del av satelliter med paket till detta event som priser. Gå till Absolute Pokers promotionsida där ni hittar information om hur ni kan vinna dessa PokerNews Sports Legend Challenge paket. Passa på att ta del av vår fantastiska [B][URL="/absolute-poker/"]Absolute Poker bonus[/URL][/B] på 200 % upp till $500 vid första insättning.

Fler nyheter

Other Stories