Pokerlistings grundare, Andreas Oscarsson, skjuten till döds i sitt hem

Pokerlistings grundare, Andreas Oscarsson, skjuten till döds i sitt hem 0001

Andreas Oscarsson, grundare av Pokerlistings, var den kända pokerprofil som funnits mördad, i sitt hem i Trollhättan, i måndags den 3 augusti. Andreas blev skjuten till döds och fanns av nära anhöriga, liggandes i sin säng. I hemmet fanns också hans två-årige son. Polisen är förtegna kring detaljerna av vad som hänt men säger sig vara ganska säkra på hur det hela gått till. Vänner i både USA och Sverige har förhörts. Polisen är ganska säkra på att det fanns en hotbild mot Oscarsson men huruvida den haft något med brottet att göra, ska lämnas osagt.

Oscarsson grundade Pokerlistings i början av 2000-talet. Företaget är idag ett multi-nationellt företag med flera hundra anställda världen över. Andreas lämnade nyligen sin roll som VD för företaget för att ta en mer konsultbaserad roll.

Orsakerna till vad som ligger bakom detta brutala mord är ännu oklart men polisen arbetar intensivt med att lösa brottet. Vi på PokerNews vill skicka våra kondoleanser till Oscarssons familj. Detta som hänt är oerhört tråkigt, och våra tankar är med er!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories