Senaste nytt - POKERBLUFFS identitet avslöjad & martonas kliver ner några nivåer

Senaste nytt - POKERBLUFFS identitet avslöjad & martonas kliver ner några nivåer 0001

Samtidigt som många av oss följde svenske martonas framfart på high stakes borden på Full Tilt Poker, dök det upp en annan spelare som också tog ett skott på de högre nivåerna, en spelare med nicket POKERBLUFFS. Nu, efter att ha läst chatloggar, står det klart att det är David Eldar, en ung australiensisk spelare som också är känd under nicket "deldar182" på PokerStars. Där är han aktad som en av de bästa spelarna från$25/$50 nivån och uppåt.

Under en av de dagarna POKERBLUFFS sågs spela på $500/$1000 nivån, lyckades australiensaren lämna borden med en vinst på hela $500 000, motsvarande halva den vinst han spelat in under augusti månad på Full Tilt. Nu är det inte bara online som han skördat framgångar utan han har även lyckats live, med exempelvis en femteplats i PokerStars European Poker Tour Monte Carlo high roller turneringen vilket gav honom en prischeck på strax under €140 000.

Martonas kliver ner ett par nivåer

Svenske onlinespelare martonas, på Full Tilt Poker, har skapat rubriker i svensk pokermedia under augusti månad, med sitt hyper aggressiva spel på $500/$1000 borden . Vi har fått se massiva svingar, från att ha gått som tåget upp till närmare $2 miljoner plus, till att bara några dagar senare ligga $1 miljon back. Om det var svingarna som blev för mycket för svensken eller om det var brist på pengar, ska lämnas osagt, men oavsett vad orsaken var, har "martonas" nu klivit ner ett par nivåer och sågs här om dagen spelandes på $50/$100 och $200/$400 borden. Istället för hundratusentals dollar i potterna låg de nu tiotusentals dollar i spel och därmed ett betydligt lägre spel än vad vi är vana att se svensken spela.

Kanske är det så att han bara behöver lite andrum innan det åter blir dags att återvända till de massiva borden igen. Jag, som så många andra, bjöds på riktigt god underhållning under tiden vi hade martonas på de allra högsta nivåerna. Hoppas verkligen att vi får se honom där igen, inom snar framtid.

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories