Svenske "martonas" vinner stort vid Full Tilt Pokers high stakes bord

Svenske "martonas" vinner stort vid Full Tilt Pokers high stakes bord 0001

En för många okänd svensk spelare med spelarnicket "martonas" var under gårdagen uppe och spelade om riktigt stora pengar på Full Tilt Pokers $500/$1000 high stakes No Limit Hold´em bord. Vi är här vana att se spelare som Patrik Antonius, Phil Ivey, Tom "durrrr" Dwan, bröderna Dang och fransmannen David Benyamine spelare men nu har också "martonas" gjort ett namn för sig, efter att ha spelat av många av dessa spelare, hundratusentals dollar.

Tack vare sitt otroligt aggressiva spel blev han snabbt många railbirds favorit och han gjorde dem långt ifrån besvikna efter att gång på gång gå som segrare från enorma potter. Svensken synade bland annat en satsning på $41 000, med $60 000 i potten sittandes med 9-9 mot motståndarens 7-7. Kanske inte låter allt för märkvärdigt men om vi tittar vad som låg på bordet, K-4-4-A-J, ställs synen i ett helt annat perspektiv. Just denna syn skapade rikligt med jubel och uppskattning bland åskådarna.

Om det var nerver av stål eller om svensken satt med nöten, ska lämnas osagt, men oavsett vad krävs det is i magen att ställa all-in med $362 000 med $134 000 i potten, mot Patrik Antonius som satt med dryga $100 000 framför sig. Med fyra sekunder kvar på klockan valde till sist Antonius att lägga ner handen och "martonas" scoopade hem potten på $497 000.

Svenske "martonas" vinner stort vid Full Tilt Pokers high stakes bord 101

Martonas får Antonius att lägga ner sin hand med 4 sekunder kvar på klockan

Vid sessionens slut loggade svensken ut med $1.1 miljoner, varav $700 000 av dessa vid ett enda bord. Exakt vem som döljer sig bakom nick är ännu oklart. Efterforskningar pågår med att försöka få fram namnet. Vem det än är, är det utan tvivel kul att se en svensk vara med och slåss uppe bland de stora "fiskarna" på Full Tilt.

PokerNews rekommenderar: Varför inte själv pröva lyckan hos Full Tilt. Öppna ett konto via PokerNews och ta del av en Full Tilt Poker bonus på 100 % upp till $600 vid första insättning. Utöver detta får du även tillgång till att spela i en mängd exklusiva freerolls, däribland en massiv $11 000 PokerNews Cup Australien freeroll, som ger två lyckliga spelare inköp till PokerNews Cup Australien i slutet på september!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories