High stakes poker - martonas tappar miljon på Full Tilt Poker

High stakes poker - martonas tappar miljon på Full Tilt Poker 0001

Efter att ha inlett augusti i strålande form, sittandes med ett plus på en bit över 1,5 miljoner dollar, har nu den anonyme svenske spelaren "martonas" tappat hela beloppet och ligger nu istället på minus-sidan med ett tapp på närmare 1 miljon dollar, enligt uppgifter hämtade från highstakesdb.com

Bakom Martonas stora fall ligger bland annat Tom "durrrr" Dwan, Brian Hastings och "OMGClayAiken". "Martonas" har även spelat mot Phil Ivey, Patrik Antonius och "Urindanger" med blandade framgångar. Bäst gick det mot "Urindanger" där "martonas" lyckades spela in $200 000 under deras Pot Limit Omaha $200/$400 omgång. Med tanke på dessa nivåer samt med spel på $500/$1000 No Limit Hold´em, är stora svängningar att vänta. Frågan många railbirds ställer sig är nu bara hur stor plånbok "martonas" egentligen sitter med. Hur mycket mer skulle han kunna tappa innan det är tomt i kassan? Den och övriga frågor, som vem det är som döljer sig bakom nicket "martonas" förblir obesvarade, för stunden.

I en av de större potter som spelades under det senaste dygnet fick vi se "martonas" hamna all-in mot Tom "durrrr" Dwan efter att båda spelarna floppat färgdrag i $200/$400 PLO. Bägge spelarna fyllde sin färg på rivern där "durrrr" och hans ess höga färg tog hem potten på $461 076. Svensken tappade även en $203 000 pott sittandes med A-A mot A-J för "OMGClayAiken". Floppen kom Q-K-2 men med en 10 på turn fyllde "OMGClayAiken" sin stege och drog hem potten.

Nu har det inte bara varit fritt fall för svensken. Han har vunnit sin beskärda del av potter med den största, under de senaste 24 timmarna, på $304 492. Den kom mot Patrik Antonius, efter att båda spelarna hamnat all-in preflop, med A-K för "martonas" mot Q-Q för Antonius. "Martonas" lyckas med en hel del tur, spika ett de tre kvarvarande essen i leken, på rivern, för att dra hem denna pott.

Ni kan fortsätta att följa "martonas" framfart här via PokerNews, eller direkt på Full Tilt Poker. Passar ni på att öppna ett konto hos FTP via PokerNews, kan ni ta del av en massiv Full Tilt bonus och exklusiva Full Tilt Poker freerolls, enbart öppna för PokerNews spelare!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories