Martonas fortsätter att skörda offer på Full Tilt Poker

Martonas fortsätter att skörda offer på Full Tilt Poker 0001

Efter en massiv session natten mellan den 14 och 15 augusti har vi fått se svenske Martonas vinna ännu mer vid $500/$1000 borden på Full Tilt Poker. Han har bland annat gått upp emot den alltid så fruktade Tom "durrrr" Dwan. Dessa två skulle drabbas samman i en mängd stora potter med den största som landade på massiva $585 952. Sittandes med K-K fick vi se Dwan höja mot Martonas 10-10. Det slutade med att potten landade på närmare $590 000 där Dwan fick se sina kungar stå och kammade därmed hem årets tredje största pott på Full Tilt.

Martonas fick dock revansch när han lite senare själv hittade K-K, denna gång mot Dwans J-8. Med lite över $200 000 på handen bluffade Dwan på rivern, bara för att få en blixtsyn av Martonas som träffat kåk på floppen efter att brädan visat K-3-3. Martonas hämtade här igen stora delar av de han tappade i den tidigare potten, i och med denna $450 000 pott.

Vem exakt som döljer sig bakom nicket "Martonas" spekuleras de vilt om just nu. En del säger att de är Martin de Knijff och Jonas "Nebuchad" Danielsson som gått samma i något avtal, med tanke på att spelarnicket innehåller delar av båda spelarnas förnamn. Andra säger att det är Robert "Gulkines" Flink som gömmer sig bakom namnet. Oavsett vem det än är, så har denne svensk bevisat, med råge, att han/hon kan tampas med de största på Full Tilt. Det ska bli intressant att följa den fortsatta utvecklingen i svenskens spel, som hitintills i år plussat $1,8 miljoner varav $234 000 av dessa kom under denna session.

[I]Full Tilt Poker: Följ all action live på Full Tilt via PokerNews. Öppna ett konto idag och du kan ta del av vår Full Tilt Poker bonus på 100 % upp till $00. Dessutom kan du som PokerNews spelare också ta del av exklusiva Full Tilt Poker freerolls, enbart öppna för PokerNews spelare, däribland PokerNews Cup Australien freerolls som ger vinnaren en resa till Australien och Melbourne i slutet av september, början av oktober.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories