888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Full Tilt rullar ut ny, elegant pokerplattform

Full Tilt rullar ut ny, elegant pokerplattform 0001

Många av oss har säkert redan varit där (om inte annat så i våra drömmar), vid ett finalbord i en av Full Tilt Pokers massiva turneringar. Suttit som en av fyra spelare kvar, varav alla dina tre motståndare har enorm tur och du ser din ledning, sakta men säkert rinna ur fingrarna. Att då sluta ett avtal kanske skulle vara något som de flesta skulle föredra, något som inte funnits hos Full Tilt, inte förrän nu vill säga, med den senaste uppdateringen.

Den nya mjukvaran rullades ut den 30 juli och innefattade bland annat tre olika lobbyversioner med avancerade filterfunktioner och personliga favoritfunktioner som en överblick av dina Full Tilt Poker poäng, dina favoritspel och innestående saldo. Den kanske mest uppskattade funktionen som implementerats är den så kallade "Automatic Tournament Deals" som tillåter spelare att sluta avtal i Full Tilt´s turneringar och sit-n-go´s. Spelarna kan här välja mellan att sluta tre olika avtal, baserat på följande metoder:

Independent Chip Modeling (ICM) – Independent Chip Model (ICM) räknar ut sannolikheter över hur de olika stackarna kommer att sluta i prispengarna och baserar sedan utbetalningserbjudandena på dessa värden.

Chip Ratio – Baserar avtal direkt baserat på stackarnas storlekar när erbjudanden föreslogs. Priserna som föreslås kan dock aldrig vara högre eller lägre än första- och sistapriset vid finalbordet. 


Custom Deal – Här kan spelarna själva föreslå egna avtal, de kan justera erbjudandena tills alla spelare kommit överrens.

För att fira implementeringen av denna nya programvara hos Full Tilt, erbjuder operatören en så kallad "Största bonus någonsin", där spelare kan få minst $100 i bonuspengar, utan att ha satt in en enda krona. Bonusen kräver bara att du spelat in minst 1 Full Tilt poäng innan den 28 juli och kommer att finnas tillgänglig för spelare fram tills den 16 augusti. För att få bonusen behöver spelarna bara att klicka på "Mina erbjudanden" i kassan.

Nya spelare kan passa på att ta del av vår Full Tilt Poker bonus på 100 % upp till $600 vid första insättning. Som PokerNews spelare får du även tillgång till en MÅNGD olika FREEROLLS som bland annat en $6000 och en $11 000 PokerNews Cup freeroll. Mer information om dessa turneringar, hittar ni på vår freerollsida.

Vad tycker du?