durrrr challenge – Antonius forsatt uppåt, leder nu utmaningen

durrrr challenge – Antonius forsatt uppåt, leder nu utmaningen 0001

Vi hann inte mer än rapportera att Patrik Antonius halverat Tom "durrrr" Dwan försprång i "durrrr challenge" innan han raderade ut kvarvarande försprånget samt passerade Dwan för att överta ledningen i utmaningen, om än med ett försprång på "bara" $76 000.

Som vi presenterade i vår "durrrr challenge" rapport under gårdagen, lyckades Antonius halvera Dwans tidigare försprång på $730 000 till endast $334 200. Han följde upp detta spel med att även nästa dag vinna stort och har nu totalt raderat ut Dwans försprång. Det gick så pass bra för Patrik att han nu även leder utmaningen, om än med blygsamma $76 000, drygt en tiondel av Dwans tidigare ledning. En hand i denna utmaning och ställningen kan vara omvänd.

Under gårdagens spel spelades det 1241 händer där Patrik till sist gick ifrån bordet med ett plus på $415 000. En bidragande faktor till detta plus för Patrik Antonius var att han vann fyra av de fem största potterna under sessionen, även om det var Dwan som vann den största, på $229 558. Potten inleddes med att Patrik tittade ner på {2-Diamonds}{a-Hearts}{a-Clubs}{k-Hearts} i big blind samtidigt som Dwan hittat {3-Spades}{5-Hearts}{9-Spades}{7-Hearts}, som han slår om med, upp till $1200. Patrik svarar med att slå om till $3600, något som resulterar i att Dwan slår om ännu en gång, nu till $10 800. Antonius var inte sen på att svara utan slog själv om, då till $25 200 och till sist valde nu Dwan att bara syna. Floppen kom {9-Hearts}{2-Clubs}{q-Clubs} och med $61 200 redan i spel, betar Antoius pott och Dwan svara med att ställa in sina $78 779, vilket Patrik självfallet synar. {3-Clubs} på turn gjorde att Dwan träffade tvåpar, som stod hela vägen och han kammade därmed hem sessionens största pott.

durrrr challenge fakta

• Spelade händer: 22 683

• Ledare: Patrik Antonius

• Ledning: $76 104

• Spelade omgångar: 31

• Total tid som spelats: 3 dagar, 9 minuter

• Största pott: $477 555 (19 juli, Antonius segrare)

Fortsätt följa "durrrr challenge" här via PokerNews eller varför inte öppna ett eget Full Tilt konto och följa all action direkt, vid pokerborden hos Full Tilt. Öppna ett konto idag och få en Full Tilt Poker bonus på 100 % upp till $600 vid första insättning samt tillgång till en rad exklusiva Full Tilt Poker freerolls, enbart öppna för PokerNews spelare!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories