durrrr challenge - Antonius halverar Dwans försprång

durrrr challenge - Antonius halverar Dwans försprång 0001

Efter ett längre uppehåll i "durrrr challenge" kom Tom "durrrr" Dwan och Patrik Antonius till borden under gårdagen för att återuppta spelet i "durrrr challenge". Totalt spelades de 795 händer i denna session där vi fick se Antonius lämna med plus i plånboken.

Patrik Antonius hade ett par mardrömsomgångar i denna utmaning under årets World Series of Poker där han gick från ett överskott på $400 000 till ett underskott på $730 000, ett tapp på över $1.1 miljoner, motsvarade nästan 8 miljoner kronor. Nu var de inte bara i "durrrr challenge" som de gick utför. Rent allmänt har Patrik haft en tung period online, där han gått från att ha legat plus 5 miljoner dollar till att ha plussat 3 miljoner, ett tapp på 2 miljoner dollar eller 14 miljoner kronor.

Nu verkar det i alla fall som att Patrik haft lite medvind i seglet, även om det var Tom "durrrr" Dwan som tog hem den största potten i denna session, en pott som landade på $223 591. Preflop fick vi se Patrik beta ut, Dwan slå om, Patrik slå tillbaka och Dwan slå upp till $15 600, vilket Patrik synade. Floppen kom {4-Spades}{7-Clubs}{8-Diamonds} och Dwan betade nu ut $32 400, bara för att se Patrik ställa all-in med $90 196, sittandes med {8-Clubs}{9-Spades}{10-Hearts}{a-Clubs}. Dwan synade självfallet, hållandes {j-Spades}{9-Diamonds}{5-Diamonds}{10-Spades}. Med {2-Spades} på turn och {7-Spades} på rivern fyllde Dwan en färg och kammade hem potten.

Patrik tog sedan hem tre nästkommande potter, som tillsammans bidrog till hans vinst som till sist landade på $392 000. I och med denna session, lyckades Patrik halvera de försprång som Dwan hade mot honom och Patrik har nu "bara" $338 933 kvar att hämta igen på Dwan. Än har spelarna inte ens kommit halvvägs i denna utmaning och mycket kan därför hinna hända, innan den är över.

durrrr challenge - Antonius halverar Dwans försprång 101

"durrrr challenge" – Senaste statistiken i denna utmaning

Fortsätt följa "durrrr challenge" här via PokerNews eller varför inte öppna ett eget Full Tilt konto och följa all action direkt, vid pokerborden hos Full Tilt. Öppna ett konto idag och få en Full Tilt Poker bonus på 100 % upp till $600 vid första insättning samt tillgång till en rad exklusiva Full Tilt Poker freerolls, enbart öppna för PokerNews spelare!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories