Full Tilt siktar på Guinness världsrekord nu på söndag

Full Tilt siktar på Guinness världsrekord nu på söndag 0001

Som en del i Full Tilt Pokers femårsjubileum kommer de att anordna en speciell turnering nu på söndag, den 19 juli, i hopp om att försöka slå nuvarande Guinness världsrekord genom att anordna den största onlineturneringen någonsin och därmed överta rekordet från nuvarande innehavaren, PokerStars.

Full Tilt's rekordförsök kommer som sagt att genomföras i morgon, söndag klockan 15:05 ET, motsvarande midnatt svensk tid. Avgiften är passande nog $5, med tanke på deras femårsjubileum. Spelare kan i och för sig också köpa in sig för sina Full Tilt Poker poäng, och då krävs det 1000 poäng. För de som söker ännu billigare möjligheter erbjuder självfallet Full Tilt också en mängd olika satelliter till detta event. För att göra det extra lockande har de lagt till en garanterad prispott på $250 000. Full Tilts förhoppningar är att turneringen kommer att locka till sig omkring 50 000 spelare eller där i närheten.

Full Tilt har tagit fram en speciell webbsida med extra information om morgondagens event, en sida som ni hittar på följande adress, www.fulltiltpoker.com/five/the -record-breaker. Lyckas de, kommer de att slå PokerStars nuvarande rekord med råge, då rekordet idag ligger på 35 000 spelare.

Detta event avrundar även Full Tilts jubileumsfirande. Mer om detta firande hittar ni här; www.fulltiltpoker.com/five. För information om vilka andra erbjudanden som pågår just nu, besök då ovan nämnda adress. Ni kommer bland annat att erbjudas fem gånger spelarpoäng eller fem bountypriser i speciella turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories