Durrrr Challenge kommer til London i september

Durrrr Challenge kommer til London i september 0001

Den numera så omtalade "durrrr challenge" har fångat många spelares intresse i cybervärlden men också aktörer på live-poker marknaden och med anledning av detta kommer nu Matchroom Sports i London anordna en Million Dollar Challenge som spelas i London i september där Tom "durrrr" Dwan kommer att ställas mot en rad olika utmanare. Utmaningen kommer att se Dwan spela 500 händer heads-up mot var och en som antar utmaningen. Varje utmanare kommer komma till bordet med $500 000 och ska där spela $500/$1000 spel enligt utmanares val, mellan Pot Limit Omaha och No Limit Hold´em. Ingen av spelarna kan lämna utmaningen i förtid, innan dessa 500 händer spelats färdigt eller att någon av spelarna förlorat alla sina pengar.

Eddie Hearn, verkställande direktör för Matchroom Sports, kom med följande kommentar:

– Vi är väldigt glada och lyckliga över att i år kunna anordna detta event där några av världens största namn inom poker kommer samlas. Att Tom Dwan sedan tillhör ett av de populäraste namnen inom poker gör knappast saken sämre. Utmaningen kommer utan tvivel väcka många spelares intressen, likaså hos media.

Dwan, som beräknats vunnit över $10 miljoner genom sitt onlinespel, ser med spänning fram mot denna utmaning.

– Jag ser fram emot att få sätta mig ner och spela mot några av pokern största namn i London, i september. Det ser ut som om många spelare är intresserade av att anta utmaningen, nu när den erbjuds live. Det ska verkligen bli intressant att få höra vilken respons Eddie får nu när utmaningen presenterats.

Vilka spelare som kommer att våga ställa upp mot Dwan är ännu inte officiellt. Många av de som skyr 4-bordsutmaningen online ges möjligheten att möta Dwan vid ett enda bord och våga nu kanske därför anta utmaningen. Världseliten kommer ändå finnas på plats i London under denna period för att spela i både WSOPE och EPT London och därför skulle vi inte bli allt för förvånade om vi fick se spelare som Doyle Brunson, Phil Hellmuth, Gus Hansen och Daniel Negreanu sätta sig ner och möta Dwan. Detta utöver redan självklara intressenter som Phil Ivey, David Benyamine och Patrik Antonius.

Kanske kan vi få se några svenskar anta utmaningen, spelare som "Din_Fru" eller "Slaktarn". Skulle vi få se dessa, då skulle de verkligen bli ett intressant möte och underhållande TV.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories