Exklusiv $500 freerollserie återvänder till Titan Poker

Exklusiv $500 freerollserie återvänder till Titan Poker 0001

Efter stor efterfrågan och uppskattning från PokerNews spelare, har vi ordnat så att denna $500 PokerNews Cash serie åter finns med på schemat. Första freerollen spelades förra veckan, den 7 juli och nästa står på tur idag, den 14 juli klockan 19:45. Som ni ser är tiden knapp, men samtidigt är kvalificeringen oerhört enkel vilket gör att du fortfarande kan kvala in till turneringen.

Kom ihåg, allt som krävs är en enda Titan Poker poäng som du använder som inköp.

De du behöver göra är som sagt, öppna ett Titan Poker konto via PokerNews, göra en insättning och därefter spela in minst en poäng, som du sedan använder dig av för att köpa in dig i turneringen. Denna turnering är öppen för nya som gamla spelare, så länge deras konto öppnats via PokerNews. Skulle du ha en massa poäng på ditt konto, varför inte använda dig av en av dessa och köpa in dig i denna freeroll. Pengar är som bäst när dom är gratis, eller hur?

Denna $500 freerollserie kommer att spelas följande datum:

14 juli

21 juli

28 juli

Turneringarna hittar ni genom att öppna Titan Pokers lobby och därefter gå in under "Scheduled" fliken och leta rätt på turneringen med namnet "PokerNews $500 freeroll". För mer information rekommenderar vi att ni tar en titt på vårt Titan Poker freerollschema.

Exklusiv 0 freerollserie återvänder till Titan Poker 101

$500 PokerNews Cash Freerolls - Titan Poker

[I]PokerNews notisen: Titan Poker erbjuder PokerNews spelare en fantastisk Titan Poker bonus på $50 GRATIS plus 100 % upp till $500 vid din första insättning. Som om detta inte vore nog kan du även ta del av $24 000 i PokerNews Cup Australien paket som kommer att delas ut under augusti månad!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories