Tony G vinner stort för ChipMeUps budgivare under WSOP

Tony G vinner stort för ChipMeUps budgivare under WSOP 0001

Även om PokerNews ägare Tony G själv ridit på vågen av framgång under den senaste tiden, med framskjutna placeringar i både EPT Monte Carlo och nu i årets WSOP, kan även andra, utomstående glädjas åt hans framgångar i form av kontanta vinster. Genom lyckade budgivningar via ChipMeUp har Tonys spelare, budgivare och andelsköpare kunnat skörda frukterna av hans framgångar och därigenom vunnit tusentals och åter tusentals dollar. Framgångarna och priserna till dessa spelare kommer framför allt ifrån tredjeplatsen i EPT High Roller turneringen men också tiondeplatsen i WSOPs jubileumsevent med det massiva inköpet på $40 000. Tony har redan en RIO (Return on Investment) på 67,32 % och spelat in totalt $760 470 i ChipMeUp vinster! Men det är inte slut där. Nu erbjuder han fler spelare möjligheten att både köpa andelar i honom samt buda hem procentandelar av hans och andra spelares vinster. Intresserade spelare kan köpa andelar i hans spel i event #40 och #49.

Efter att du köpt andelar i ena eller bägga dessa event följer du statistiken och informationen från detta event via din eventsida. Här kan du även prata med andra budigvare och användare av ChipMeUp via den "Shoubox" funktion som finns tillgänglig.

I sektionen spelarprofiler hittar du alla spelares detaljerade statistik, tillsammans med fullständiga resultat från tidigare event, och sammanlagd avkastning de gett på investerade pengar i dem.Det är via denna sida som eventuella sponsorer också kan verifiera och kontrollera spelare de är intresserade eller nyfikna på att sponsra. Spelare kan också, via denna sida, rapportera hur affärer gått mellan köpare och säljare, hur snabbt betalning mottagits, vinster betalats ut och så vidare.

Förutom att köpa och sälja andelar på traditionellt sätt via försäljning finns det även en auktionsfunktion tillgänglig för ChipMeUps användare. Här kan du buda hem allt från turneringsbiljetter online till procentandelar motsvarande en eller ett par procent av en viss spelares vinst. Auktionen kan vinnas, med lite tur, via ett enda lyckosamt bud vid rätt tillfälle! Medlemmar som önskar delta i dessa auktioner kan föra över pengar till sitt ChipMeUp konto direkt via deras pokerkonto och därefter börja buda omgående!

Varje dag ser vi fler och fler spelare, från världen över, som vänder sig till chipmeup.pokernews.com för att söka sponsorer eller i jakten på nya talanger att sponsra. Spelare kan här söker pengar till event både live och online och andelarna kan vara allt från ett par dollar upp till tusentals dollar, beroedens på vad pengarna avser. Du kan sponsra nya internettalanger som gett sig in i liveturneringar där de ställs mot spelare som Daniel Negreanu, Phil Ivey och Eric Seidel med flera.

Tony G vinner stort för ChipMeUps budgivare under WSOP 101

Negreanus andraplats i WSOP 2009 Event #23 gjorde att ChipMeUp medlemmen "DaMatrix" förvandlade en investering på $20 till nästan $1500.

**Daniel Negreanu, Erik Seidel och Phil Ivey varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews och ChipMeUp, inte heller med dess produkter, service, erbjudanden eller auktioner. Det är inte ansvariga för några priser relaterade till dessa auktioner.

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörandes Harrahs License Company, LLC ("Harrah's"). Harrahs varken sponsrar, stödjer eller på något annat sätt associeras med PokerNews Ltd, dess produkter, service, erbjudanden eller turneringar.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories