WSOP 2009 - Intervjuer med Ferit och Stefan

WSOP 2009 - Intervjuer med Ferit och Stefan 0001

För första gången i årets World Series of Poker har vi i denna turnering två svenskar framme vid finalbordet, detta i form av Unibets Ferit Gabriellson och Purple Lounges Stefan Mattsson. Trots tufft motstånd i form av Barry Greenstein, Howard Lederer, Matt Vengrin och Nedad Medic lyckades båda svenskar avancera vidare till finalbordet där de nu gör upp om ett förstapris på $679 379.

Finalbordet pågår just nu och 6 spelare återstår i turneringen däribland både Ferit och Stefan. Efter att precis förlorat en pott mot just Ferit är nu Stefan short-stacked med 800 000. Ferit sitter med 900 000, något som kan ställas i jämförelse med nuvarande ledaren, Vitaly Lunkin som sitter med 2.6 miljoner. Mörkarna är nu 30k/60k.

Under pausen tidigare idag fick vi på PokerNews möjligheten till en pratstund med både Ferit Gabriellson och Stefan Mattsson. Här nedan har ni dessa intervjuer.

Ferit Gabrielsson Event #40 WSOP 2009

Intervju Stefan Mattsson WSOP 2009 Event #40

Intresserade kan se Finalbord Event #40 LIVE via oss på PokerNews. Sex spelare återstår när denna artikel skrevs. Följ Mattsson och Gabriellsons framfart vid bordet! Kanske blir det Sveriges andra WSOP-armband i årets World Series of Poker

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories